Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ASUS RP-AC51

4,5 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS RP-AC51

Kvalitný extender Asus RP-AC51

Extender Asus RP-AC51 rozšíri pokrytie dvojpásmovým signálom WiFi. S extenderom dosiahne WiFi aj do vzdialených kútov domácnosti, kde vyžadujete pripojenie notebooku, tabletu, hernej konzoly alebo inteligentnej televízie. Vďaka dvojpásmovej prevádzke pracuje s akýmkoľvek routerom a obslúži všetky typy prístrojov najvyššou možnou rýchlosťou. Pásmo 2,4 GHz vysiela extender s prenosovou rýchlosťou až 300 Mbps a 5 GHz prenos dosahuje 433 Mbps.


Asus RP-AC51

Tri funkčné režimy

Univerzálny RP-AC51 je možné použiť aj ako prístupový bod (AP) alebo ako media bridge. V režime AP pridáva WiFi hotspot do káblovej siete a umožňuje bezdrôtovým zariadeniam sa pripojiť k internetu. V režime Media Bridge pridáva funkciu Wi-Fi ku každému zariadeniu so sieťovým portom.

Jednoduchá inštalácia s aplikáciou ASUS Extender a WPS

Nastavenie WiFi extenderu ASUS RP-AC51 je ešte jednoduchšie a intuitívnejšie s aplikáciou ASUS Extender pre inteligentné telefóny a tablety s platformou Android aj iOS. Pár kliknutí stačí na zadanie prihlasovacích informácií existujúceho routera. Ak vaše zariadenie podporuje WPS, stačí na spojenie s ním len stlačiť tlačidlo na routeri a extenderi.


Najlepšie umiestnenie nájdete ľahko

Extender by mal byť ideálne tam, kde je ešte signál routera dostatočný. Z tohto miesta potom efektívne predĺži dosah siete WiFi vrátane vysokej rýchlosti. Miesto, kde bude ešte dostatočné pokrytie na premostenie existujúceho signálu, nájdete vďaka LED indikátoru. Vďaka tomu extender Asus RP-AC51 umiestnite v optimálnej vzdialenosti.

Asus RP-AC51

Asus RP-AC51

Kľúčové vlastnosti WiFi extenderu Asus RP-AC51

  • Rozšíri pokrytie existujúcej dvojpásmovej WiFi siete.
  • Rýchlosť bezdrôtového prenosu dát až 733 Mbps.
  • LED indikátor pomôže nájsť najlepšie umiestnenie.
  • Rýchle nastavenie (WPS + aplikácie ASUS Extender).
  • Možnosť režimu Repeater, Access Point alebo Media Bridge.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi Typ WiFi 5
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Extender

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 733 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2

Vlastnosti antény

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 8,1 cm
Hmotnosť 152 g
Šírka 5,5 cm
Výška 3,4 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  NM143g6
Produktové číslo:  90IG03Y0-BO3410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13