Obnoviť stránku

ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3

ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3

Verili by ste, že existuje dokovacia stanica, ktorá dokáže váš pracovný notebook premeniť v herné monštrum? Kľúčom k tomuto triku je slot na grafickú kartu. Ak teda vlastníte laptop alebo zariadenie 2v1 s konektorom Thunderbolt 3, behom okamihu sa z vášho prenosného počítača stane mašina zvládajúca napríklad aj hry vo virtuálnej realite. ASUS ROG XG Station 2 je dokonalý spôsob, ako získať výkonnosť herného desktopu a zároveň sa nepripraviť o flexibilitu notebooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokovacia stanica na pripojenie grafickej karty k notebooku
  • Plug and play konektivita umožní jednoduché pripojenie k počítaču
  • Thunderbolt 3 znamená až 8× rýchlejší dátový tok než USB 3.0
  • Podporuje najnovšie grafické karty GeForce a Radeon
  • 600W zdroj má až 90% energetickú účinnosť
  • Podsvietenie ASUS Aura Sync okorení vaše hranie správnou atmosférou
  • Grafickú kartu je potrebné dokúpiť zvlášť a jej voľba je úplne na vás

Inovujte slobodne

S ROG XG Station 2 môžete svoju hernú zostavu slobodne vylepšovať a využiť najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce radu GTX 9 a 10 alebo AMD Radeon radu R9 a RX. Dokovacia stanica podporuje použitie dvoch grafických kariet plnej veľkosti s chladičmi, so šírkou až 2,5 palca. Máte tak slobodnú voľbu, pre aké riešenie sa rozhodnete.

Rýchle spojenie

Dokovacia stanica sa dá kedykoľvek pripojiť alebo odpojiť bez reštartovania notebooku alebo zariadenia 2v1. K dispozícii má 4 porty USB 3.0 a gigabitový ethernetový port. Môžete tak bez obmedzenia používať periférie ako myš, klávesnicu, VR headset, monitor a byť online. Ak dokovaciu stanicu pripojíte súčasne pomocou portov Thunderbolt a USB, získa ROG XG Station 2 ďalší dátový kanál a rýchlosť čítania a zápisu bude až 1,8-krát vyššia než pri použití samotného portu Thunderbolt 3.

Kompatibilné notebooky

ASUS ROG-G701VI, ASUS ROG-GL502VM, ASUS ROG-GL702VM
ASUS-Transformer 3 Pro T303UA, ASUS-Transformer 3 Pro T305CA
Vybrané modely radu ASUS ZENBOOK

 

Parametre a špecifikácia

Značka notebooku

Značka notebooku Univerzálne
Kód:  EC573w1
Produktové číslo:  90YV09B1-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02