Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX 2080 O8GB

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX 2080 O8GB

NVIDIA RTX 2080

Grafické jadro Turing

Revolučná architektúra NVIDIA Turing v kombinácii s úplne novou grafickou platformou GeForce RTX spája technológiu ray-tracing v reálnom čase, umelú inteligenciu a programovateľné tieňovanie a ponúka úplne nový spôsob, ako si užívať hry.

O 30 % vyšší výkon

voči GTX 1080

Ray-tracing

v reálnom čase

Umelá inteligencia

na vylepšenie grafiky

NVIDIA Turing

Výkonná grafická karta vylepšená o umelú inteligenciu

Grafické procesory s architektúrou Turing sú vybavené jadrami Tensor, ktoré ponúkajú výpočtovú silu umelej inteligencie a dokážu spracovať zložité algoritmy umelej inteligencie v reálnom čase. Vytvárajú tak ostrý, jasný a reálny obraz a špeciálne efekty, aké nikdy predtým nebolo možné docieliť.

Jadrá Tensor
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

ASUS ROG Strix Gaming RTX 2080

Grafická karta ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX 2080 je konštruovaná s 2,5 násobnou šírkou slotu, čím poskytuje o 40 % viac plochy chladiča pre odvod tepla v porovnaní s predchádzajúcimi 2-slotovými modelmi. Výsledkom je výrazne chladnejšia teplota a celkovo tichšia prevádzka. K tomu pomáhajú tiež patentované bezhlučné lopatky v tvare krídel. Tie zaisťujú maximálny prietok vzduchu a viac ako 105% vyšší statický tlak. Pokiaľ teplota GPU nepresiahne stanovenú hodnotu, ventilátor zostáva vďaka inovatívnej technológii 0dB úplne pozastavený a umožní vám užiť si nenáročné hry v úplnej tichosti.

ASUS ROG Strix Gaming RTX 2080
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
NVIDIA

Game Ready

Jedine s certifikovanými ovládačmi priamo od spoločnosti NVIDIA získate plynulý herný zážitok aj maximálnu stabilitu PC.

NVIDIA

Nahrávajte videá

Podeľte sa o svoje akčné zážitky s celou vašou komunitou, ktorá ocení screenshoty alebo videá vytvorené v úplne dokonalej kvalite.

NVIDIA

Fotorežim NVDIA Ansel

Výkonný fotorežim v hrách vám umožní vytvárať špičkové fotografie v HDR, vo vysokom rozlíšení alebo dokonca s 360° rozsahom.

NVIDIA

Virtuálna realita

Skombinovaním pokročilého vykresľovania virtuálnej reality, technológie ray-tracing v reálnom čase a umelej inteligencie vynášajú grafické karty GeForce RTX virtuálnu realitu na novú úroveň realizmu.

NVIDIA

NVIDIA G-SYNC a HDR

Hrajte úplne plynulo a bez trhania s obnovovacou frekvenciou až 240 Hz. Navyše s HDR. G-SYNC herné monitory nemajú na trhu konkurenciu.

4K

Konečne 4K bez trhania

Jedine s veľkým monitorom a rozlíšením 4K posuniete herné zážitky na najvyššiu možnú úroveň. Zvoľte grafické karty GeForce RTX a užite si obľúbené hry v doposiaľ nevidených detailoch.

Parametre a špecifikácia

Čip

Výrobca čipu NVIDIA GeForce
Modelové označenie RTX 2080
Počet stream procesorov 2 944×
Výrobné technológie 12 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR6

Frekvencia

Frekvencia jadra (Boost clock) 1 890 MHz
Frekvencia pamäte 14 000 MHz (14 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty GeForce VR-Ready

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový
Počet ventilátorov 3 ×

Spotreba

TDP 225 W
Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EC2080a1
Produktové číslo:  90YV0C60-M0NM00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16