Obnoviť stránku

ASUS ROG Sica - biela

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG Sica - biela

Spoločnosť Asus prichádza s novou hernou počítačovou myšou v atraktívnom bielom prevedení s červenými prvkami a svietiacim logom ROG. Po stranách nájdeme mayský vzor, a tak sa myš skvele hodí k podložke ROG Whetstone navrhnutej v rovnakom štýle. Myš je vyrobená v symetrickom prevedení a vhodná je pre obe ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlačidlá oddelené od zvyšku tela myši
  • Jednoduché nastavenie tuhosti tlačidiel
  • Možnosť profilov prostredníctvom softvéru Armoury
  • Teflónové podložky
  • Vhodná pre obe ruky
  • USB 2.0, pozlátený konektor

Tlačidlá oddelené od zvyšku tela

ASUS ROG Sica je ideálna pre hry MOBA, teda multiplayer online battle arena. Prítomné sú dve tlačidlá a koliesko, pričom tlačidlá sú oddelené od zvyšku tela myši pre lepšiu odozvu. Táto voľba je vhodná pre vydávanie povelov obyčajnou špičkou prsta. Možno si dokonca prispôsobiť tuhosť odozvy, čo je otázka okamihu vďaka ľahko rozoberateľnému telu po odskrutkovaní dvoch skrutiek.

Herné profily

Myš využíva optický senzor s rozlíšením až 5000 dpi a sleduje pohyb s rýchlosťou až 130 palcov za sekundu. Akcelerácia je na hodnote 30 g. Zabudovaná flash pamäť myši umožňuje ukladanie herných profilov. V softvéri Armoury si ľahko nastavíte všetko potrebné vrátane funkcií, parametrov alebo svietiacich efektov s logom. Myš k počítaču pripojíte pomocou pozláteného USB 2.0 konektora.

Kód:  NA748r1
Produktové číslo:  90MP00B2-B0UA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02