Obnoviť stránku

ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB

Užite si maximálny herný výkon s kartou ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition. Ide o vlajkovú loď spoločnosti NVIDIA, ktorá je najvýkonnejšou grafickou kartou z 10. radu GeForce. Karta je osadená jadrom Pascal a vďaka kvalitnému hybridnému chladiču z neho môžete dostať to najlepšie. Vychutnáte si pôžitok z maximálnych detailov všetkých hier súčasných aj tých budúcich na mnoho rokov dopredu. Vďaka vysokému výkonu je karta horúcim kandidátom na prevádzku virtuálnej reality. Špecialitou tejto karty je unikátny chladič DirectCU H2O umožňujúci výber medzi chladením vodou alebo vzduchom. Karta poteší aj systémom LED diód Aura Sync, s ktorým si nastavíte farbu a efekty ROG loga na bočnej a zadnej strane presne podľa vášho štýlu.

Kľúčové vlastnosti GeForce GTX 1080Ti

  • Chladenie vzduchom alebo vodou
  • Verzia OC
  • Podporované rozlíšenie 8K
  • Masívnych 11 GB grafickej pamäte
  • Ideálny výkon na VR
  • RGB osvetlenie Asus Aura Sync
  • Bohatá konektivita

Architektúra Pascal v akcii

Architektúra jadra Pascal umožňuje prevádzkovať grafickú kartu s vysokou frekvenciou. OC verzia ponúka v základnom Gaming režime frekvenciu 1 594 MHz (boost až na 1 708 MHz), v OC režime 1 620 MHz (boost až na 1 733 MHz). Karta sa môže pochváliť aj vysokou kapacitou grafickej pamäte vylepšeného typu GDDR5X, a to rovných 11 GB s frekvenciou 11 010 MHz (v OC režime až 11 100 MHz).  

Chladenie vzduchom alebo vodou s ASUS ROG POSEIDON

Devízou grafiky je exkluzívny systém chladenia DirectCU H2O. Pre mnohých hráčov je vodné chladenie ideálnou voľbou, môže byť však spojené s väčšími nákladmi a náročným zostavením. Táto hybridná technológia spája výhody vodného a vzduchového chladenia. Výsledkom je maximálna flexibilita, bez ohľadu na to, či chcete využívať výhody vodného chladenia teraz alebo v budúcnosti.

Utilita ASUS umožňujúca intuitívne ladenie

Ku karte je dodávaný užitočný nástroj GPU Tweak II, ktorý pomôže pri ladení výkonu karty. Ponúka intuitívne a prehľadné rozhranie na nastavenie vašej karty. Získate preto maximálny potenciál na pretaktovanie, ktoré je bezpečné a jednoduché. Prídavný program GPU Tweak Streaming umožní jednoduché streamovanie hier. Obsahuje mnoho funkcií na pridávanie obrázkov, textov a iných subjektov do videa.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 298 mm
Výška 158 mm
Hĺbka 50 mm

Čip

Výrobca čipu NVIDIA GeForce
Modelové označenie GTX 1080 Ti
Počet stream procesorov 3 584×
Výrobné technológie 16 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5X

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 594 MHz
Frekvencia pamäte 11 010 MHz (11,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 5

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty GeForce VR-Ready

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EC310ti4
Produktové číslo:  90YV0AM2-M0NM00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12