Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG Phone 5 Ultimate 18 GB/512 GB biely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG Phone 5 Ultimate 18 GB/512 GB biely

Vlastnosti telefónu

172,8 mm

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

77,3 mm

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

10,3 mm

Hmotnosť telefónu: 238 g

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

6,78"

uhlopriečka displeja

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

Android 11

typ operačného systému

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

6 000 mAh

kapacita batérie

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

Nano SIM

typ SIM karty

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

77,3 × 172,8 × 10,3 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

512 GB

vnútorná pamäť

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

64 + 13 + 5 Mpx

fotoaparát

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

5G/LTE

najrýchlejší internet

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

Nie je

slot na pamäťové karty

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate

238 g

hmotnosť telefónu

ASUS ROG Phone 5 Ultimate – dokonalý herný telefón s futuristickým dizajnom



Herný telefón ROG Phone 5 Ultimate ide do akcie

Toto je veľký návrat kráľa. Dlho očakávaný herný telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate konečne mieri do rúk najnáročnejších mobilných hráčov. Pretože ak hľadáte maximálne výkonný herný telefón, ktorý dokáže spustiť akúkoľvek mobilnú hru na plný výkon, s ASUS ROG Phone 5 Ultimate neurobíte chybu. Nie je to len dokonalá kombinácia čipsetu Qualcomm Snapdragon 888 a neuveriteľných 18 GB pamäte RAM. Pochvalu si zaslúži systém chladenia, ako aj obrovská kapacita batérie so 65 W nabíjaním, ktorá zaistí na smartphone ROG Phone 5 Ultimate dlhé hodiny nerušeného hrania. V balení nájdete spolu s telefónom ASUS ROG aj chladič Aero Active Cooler, vďaka ktorému získate navyše ďalšiu funkcionalitu. Okrem zaistenia perfektného chladenia vám bude k dispozícii ešte jeden konektor jack a predĺženie pre USB-C. Na zadnej strane coolera sú navyše dve tlačidlá na spríjemnenie herného zážitku.

Kúpou telefónu ROG Phone 5 Ultimate získate Ultimate Box ako bonus

Po zakúpení výkonného smartfónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate pošlite účtenku od nákupu, vaše meno a adresu na email [email protected]. Po 14 dňoch vám bude ako bonus zaslaný Ultimate Box priamo od spoločnosti ASUS. Ten obsahuje celý rad zaujímavých doplnkov.



Brilantný 144 Hz displej je ideálny na hranie hier

Smartfón ASUS ROG Phone 5 Ultimate je priamo určený na hranie moderných mobilných videohier, ale svojich majiteľov poteší aj pri sledovaní videí alebo efektívnom plnení pracovných povinností. Jeho špičkový displej AMOLED s technológiou HDR 10+ ponúka výnimočne živé farby a vynikajúci kontrast za každých okolností. Jas displeja smart telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate je  vynikajúcich 800 nitov. Uhlopriečka 6,78" by predtým mohla evokovať tablet – napriek tomu vám elegantný ASUS ROG Phone 5 Ultimate dokonale padne do ruky. Tajomstvo spočíva v ultratenkých rámčekoch okolo displeja, ktorý je na okrajoch jemne zakrivený, aby sa dal pevne a zároveň pohodlne uchopiť. Vďaka technológii Eye Care Display zároveň pomáha chrániť oči používateľa pred modrým svetlom, čo je užitočné najmä pri dlhom nočnom hraní.



Druhý displej ROG Vision

Súčasťou smart telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate je atraktívny zadný maticový displej. Je to inovatívny kúsok, ktorý podčiarkne váš štýl. Na monochromatickom displeji ROG Vision sa zobrazujú rôzne zaujímavé animácie, ktoré ukazujú, kedy prichádza hovor, či sa ROG Phone 5 Ultimate nabíja, či je zapnutý režim X a ďalšie. Môžete si dokonca vytvoriť vlastné animácie, aby bol váš telefón ešte osobnejší.


ASUS na výbave ROG Phone 5 Ultimate vôbec nešetril

Pretože mobilné hry si vyžadujú poriadnu dávku výkonu, spoločnosť ASUS vybavila telefón ASUS ROG Phone 5 Ultimate najvýkonnejšou čipovou sadou pre telefóny so systémom Android, procesorom Qualcomm Snapdragon 888. Ten v spolupráci s 18 GB pamäte RAM zabezpečí, že ASUS ROG Phone 5 Ultimate nepochybne rozbehne akúkoľvek mobilnú hru na plný výkon. A do budúcnosti budete mať aj značnú rezervu, keďže výrobca tvrdí, že výkon procesora sa oproti predchádzajúcej generácii zvýšil o 25 %. Čip obsahuje aj podporu najnovších mobilných sietí 5G.



Objektívu herného telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate nič neunikne

V prípade herného telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate ide fotografická výbava trochu bokom, ale aj tak výrobca servíruje špičkový zadný 64 Mpx fotoaparát pod taktovkou čipu Sony IMX 686 so svetelnosťou f/1,8. Špeciálny ultra širokouhlý objektív zachytí to, čo vidíte, v úžasnej kvalite. Jeho zorný uhol 125° je podobný zornému uhlu nášho oka. Oceníte ho nielen pri fotografovaní panorám, ale aj keď chcete zachytiť veľké pamiatky alebo veľké skupiny ľudí. Trojicu fotoaparátov na zadnej strane telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate dopĺňa 5 Mpx makro fotoaparát na snímanie objektov vo vzdialenosti niekoľkých centimetrov. A čo kvalita videohovorov? Perfektná! Predná 24 Mpx kamerka je totiž vybavená populárnou technológiou Quad Bayer na ešte presnejšie spracovanie snímok.



ASUS ROG Phone 5 Ultimate s účinným chladením GameCool 5

Vďaka takmer skokovému nárastu výkonu sa výrobca rozhodol úplne prepracovať chladenie ASUS ROG Phone 5 Ultimate. Použil úplne novú generáciu chladenia GameCool, ktorého jednotlivé vrstvy sú sústredené predovšetkým v strede telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate, takže chladenie je ďalej od vašich prstov. Lepšie vnútorné usporiadanie podčiarkuje veľká Vapor Chamber doplnená o masívne grafitové dosky. Uprostred toho všetkého sa nachádza najvýkonnejší dostupný čipset Qualcomm Snapdragon 888 osadený v hliníkovom ráme.


Režim-X vám pomôže vyladiť herný výkon herného mobilu ASUS

Aby ste mohli naplno využiť absolútny výkon herného mobilu ASUS ROG Phone 5 Ultimate, výrobca pripravil vyladené herné módy v tzv. Režime-X. Ten vám umožňuje upraviť a prispôsobiť mnohé systémové parametre, aby ste optimalizovali výkon svojho ASUS ROG Phone 5 Ultimate a prispôsobili ho každej aplikácii a hernému scenáru.



Hrajte nahlas so zvukovým systémom GameFX

Spoločnosť ASUS použila jedinečné zvukové riešenie pre svoj nový smartfón ASUS ROG Phone 5 Ultimate, ktorý získal absolútne prvé miesto na odbornom serveri DxOMark. Herný telefón má stereo reproduktory spojené zosilňovačom Cirrus Logic CS35L45. Celý zvuk bol tiež vyladený v úzkej spolupráci so špecialistami na optimalizáciu zvuku spoločnosti Dirac. V telefóne ASUS ROG Phone 5 Ultimate je k dispozícii aj úplne nový herný režim, ktorý umožňuje určiť polohu hráčov pomocou jedinečného zvukového algoritmu. To všetko má za následok vyššiu hlasitosť, takže počujete každý ťah a získate hernú výhodu nad súpermi.



Batéria herného telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate zvládne hodiny hrania

Veľmi peknú kapacitu 6 000 mAh poskytujú hernému telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate dve batérie s kapacitou 3 000 mAh. To zaručuje hráčom niekoľko hodín hrania bez nutnosti dobíjania telefónu. Pri hraní hry League of Legends Wild Rift vydrží herný mobil podľa výrobcu menej ako desať hodín a Call of Duty Mobile vybije telefón za sedem a pol hodiny, čo z neho robí absolútnu špičku na trhu.



Prelomové ovládanie hry s AirTrigger 5

Systém AirTrigger 5 predstavuje úplne nový spôsob interakcie s telefónom ASUS ROG Phone 5 Ultimate pomocou pohybového snímača, ktorý vám umožní ovládať akciu jednoduchým naklonením telefónu na úplne intuitívne hranie. Ultrasonické dotykové senzory – umiestnené na dlhých okrajoch telefónu ASUS ROG Phone 5 Ultimate – možno prispôsobiť akejkoľvek hernej akcii, aby ste si mohli vychutnať zážitok ako na konzole. Dotykové snímače teraz podporujú až 18 špecifických miest, na ktoré môžete navoliť rôzne funkcie vrátane gest posúvania, gest prechádzania alebo vnútorných/vonkajších tlačidiel.



Smartphone ASUS ROG Phone 5 Ultimate poskytuje extrémne rýchle 65 W nabíjanie

Smartphone ASUS ROG Phone 5 Ultimate je vybavený nabíjacím portom USB-C uprostred dlhšej strany. To znamená, že môžete bez problémov hrať najväčšie bomby a zároveň nabíjať telefón. A mimochodom, so 65 W nabíjačkou stačí 51 minút na nabitie batérie na 100 %. Ide o jedinečný výkon na trhu.



Hrajte bez obmedzenia s príslušenstvom ASUS ROG

Pre hardcore hry potrebujete aj dokonalú výbavu a bezkonkurenčný sortiment modulárneho príslušenstva. S herným mobilom ASUS ROG Phone 5 Ultimate sa tak váš herný zážitok posunie o úroveň vyššie.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,78"
Rozlíšenie displeja 2448 × 1080
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Dual SIM
Slot na pamäťovú kartu Nie
Rozlíšenie zadnej kamery 64 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 24 Mpx
Rok predstavenia 2021

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Odomykanie tvárou, Notifikačná dióda, Podpora MMS, OTG

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Výška 172,8 mm
Šírka 77,3 mm
Hĺbka 9,9 mm
Hmotnosť 239 g
Farba Biela

Displej

Uhlopriečka displeja 6,78 " (17,22 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass, HDR 10+
Obnovovacia frekvencia displeja 144 Hz
Jemnosť displeja 400 PPI
Tvar výrezu v displeji Bez výrezu

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Makro
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 64 Mpx
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 13 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,4
Rozlíšenie makro fotoaparátu 5 Mpx
Svetelnosť makro fotoaparátu f/2
Rozlíšenie predného fotoaparátu 24 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Elektronická
Maximálne rozlíšenie videa 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 120fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 6 000 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 65 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 18 GB
Vnútorná pamäť 512 GB
Typ pamäťovej karty Nepodporuje
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,84 GHz (2 842 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 888
Grafický akcelerátor Adreno 660

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal

Software

Verzia operačného systému Android 11
Nadstavba ROG UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Asus
Model zariadenia ROG Phone 5 Ultimate
Kód:  AST047b1
Produktové číslo:  90AI0052-M00690
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09