Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Asus ROG Phone 5 12 GB/256 GB čierna

3,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus ROG Phone 5 12 GB/256 GB čierna

Vlastnosti telefónu

173 mm

Asus ROG Phone 5

77 mm

Asus ROG Phone 5

9,9 mm

Hmotnosť telefónu: 239 g

Úhlopříčka displeje

6,78"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 11

typ operačného systému

Výdrž baterie

6 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

77 × 173 × 9,9 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

256 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

64 + 13 + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

5G

najrýchlejší internet

SD karta

Nie je

slot na pamäťové karty

Váha

239 g

hmotnosť telefónu

ASUS ROG Phone 5 - ultimátny herný telefón s futuristickým dizajnom



Herný telefón ROG Phone 5 ide do akcie

Toto je veľký návrat kráľa. Dlho očakávaný herný telefón ASUS ROG Phone 5 konečne zamieri do rúk tých najnáročnejších mobilných hráčov. Ak totiž hľadáte maximálne výkonný herný smartfón, ktorý rozbehne každú mobilnú hru na plné obrátky, s ASUS ROG Phone 5 rozhodne nešliapnete vedľa. Skvelá je nielen ultimátna kombinácia čipsetu Qualcomm Snapdragon 888 a 12 GB pamäte RAM. Za pochvalu tiež stojí systém chladenia alebo obria kapacita batérie so 65 W nabíjaním zaisťujúcim na telefóne ROG Phone 5 niekoľkohodinové ničím nerušené hranie.



Bleskurýchly 144 Hz displej je ideálny na hry

Inteligentný telefón ASUS ROG Phone 5 je priamo navrhnutý na hranie moderných mobilných videohier, ale svojich majiteľov poteší aj pri sledovaní videa alebo pri efektnom vybavení pracovných povinností. Jeho špičkový AMOLED displej s technológiou HDR 10+ ponúka mimoriadne živé farby a špičkový kontrast za všetkých okolností. Svetelnosť displeja inteligentného telefónu ASUS ROG Phone 5 je totiž vskutku excelentných 800 nitov. Uhlopriečka 6,78" by možno skôr evokovala skôr tablet - napriek tomu vám elegantný smartphone ASUS ROG Phone 5 dokonale padne do ruky. Tajomstvo je v mimoriadne tenkých rámikoch okolo displeja, ktorý je navyše na okrajoch jemne zakrivený, aby bol váš úchop pevný, ale napriek tomu komfortný. Zároveň vďaka technológii Eye Care Display pomáha chrániť oči používateľa pred modrým svetlom, čo sa predovšetkým u dlhého nočného hrania veľmi hodí.


ASUS na výbave telefónu ROG Phone 5 nijako nešetril

Pretože si mobilné hry žiadajú poriadny prísun výkonu, tak ASUS vybavil ROG Phone 5 tým najvýkonnejším čipsetom pre telefóny s Androidom, procesorom Qualcomm Snapdragon 888. Ten bude spolupracovať s 12 GB pamäte RAM, vďaka čomu telefón ASUS ROG Phone 5 nepochybne rozbehne akúkoľvek mobilnú hru na plný výkon. A budete mať aj výraznú rezervu do budúcnosti, pretože výrobca udáva nárast výkonu CPU o skvelých 25 % oproti predchádzajúcej generácii. Súčasťou čipu je aj podpora pre najmodernejšej 5G mobilnej siete.



Objektívu herného telefónu ASUS ROG Phone 5 nič neunikne

V prípade herného telefónu ROG Phone ide foto výbava trochu bokom, ale napriek tomu výrobca servíruje špičkovú zadnú 64 Mpx kameru pod taktovkou čipu Sony IMX 686 so svetelnosťou f/1.7. Špeciálny ultraširokouhlý objektív zachytí v úžasnej kvalite to, čo sami vidíte. Jeho uhol záberu 125° je totiž podobný tomu, ktorý má naše oko. Oceníte ho nielen pri fotení panorám, ale aj vo chvíli, kedy chcete urobiť snímku veľkých monumentov alebo početnejšej skupiny ľudí. Trojicu kamier na zadnej strane telefónu ASUS ROG Phone 5 završuje 5 Mpx makro pre zachytenie objektov na vzdialenosť niekoľkých centimetrov. A ako na tom sú s kvalitou videohovory? Bezchybne! Pretože čelná 24 Mpx kamera je vybavená populárnou technológiou Quad Bayer pre ešte presnejšie spracovanie snímok.



Smartfón ASUS ROG Phone 5 s účinným chladením GameCool 5

Vďaka takmer skokovému nárastu výkonu sa výrobca rozhodol úplne prepracovať chladenie telefónu ASUS ROG Phone 5. Výrobca tak použil úplne novú generáciu chladenia GameCool, ktorého jednotlivé vrstvy sú primárne sústredené na stred telefónu ASUS ROG Phone 5, tak aby bolo chladenie ďalej od vašich prstov. Lepšie vnútorné usporiadanie podtrhuje veľká Vapor Chamber doplnená o masívne grafitové dosky. Uprostred všetkého potom sedí najvýkonnejší dostupný čipset Qualcomm Snapdragon 888 usadený do poctivého hliníkového rámu.



Režim-X vám pomôže ladiť herný výkon

Aby bolo možné úplne využiť absolútnu silu ASUS ROG Phone 5, tak výrobca nachystal vyladené herné módy v tzv. Režime-X. Ten vám umožňuje upraviť a prispôsobiť veľa systémových parametrov pre optimalizáciu výkonu vášho telefónu ASUS ROG Phone 5 a prispôsobiť ho pre každú aplikáciu a herný scenár.



Hrajte nahlas so zvukovým systémom GameFX

ASUS pre svoj nový smartfón ASUS ROG Phone 5 použil celkom ojedinelé zvukové riešenie, ktoré získalo absolútne prvenstvo u odborného servera DxOMark. Telefón totiž má stereofónne reproduktory spojené zosilňovačom Cirrus Logic CS35L45. Celý zvuk bol tiež vyladený v úzkej spolupráci so špecialistami pre optimalizáciu zvuku zo spoločnosti Dirac. K dispozícii je v telefóne ASUS ROG Phone 5 tiež úplne nový herný režim, ktorý vám umožní určiť polohu hráčov pomocou jedinečného zvukového algoritmu. Vďaka tomu všetkému získate vo výsledku vyššiu hlasitosť, takže môžete počuť každý pohyb a získať nad protivníkmi hernú výhodu.



Batéria telefónu ASUS ROG Phone 5 zvládne veľa hodín hrania

ASUS ROG Phone 5 disponuje dvomi 3 000 mAh článkami batérie, ktoré teda dohromady dávajú veľmi peknú kapacitu 6 000 mAh. Pre hráča je tak zaistených niekoľko hodín hrania bez toho, aby museli telefón dobíjať. Pri hraní hry League of Legends Wild Rift vydrží telefón podľa výrobcu necelých desať hodín a Call of Duty Mobile vybije telefón až za sedem a pol hodiny, čo z neho robí absolútnu špičku na trhu.



Prelomové ovládanie hier pomocou AirTrigger 5

Systém AirTrigger 5 predstavuje úplne nový spôsob interakcie s vaším ASUS ROG Phone 5, využívajúci pohybové čidlo, ktoré vám umožní ovládať akciu jednoduchým naklonením telefónu pre úplne intuitívne hranie. Ultrasonické dotykové senzory - umiestnené na dlhých okrajoch ASUS ROG Phone 5 - môžu byť priradené k akejkoľvek hernej akcii pre zážitok podobný hernej konzole. Dotykové senzory teraz podporujú až 18 konkrétnych miest, na ktoré si môžete namapovať rôzne funkcie vrátane snímania posuvných gest, prekračujúcich gest alebo vnútorných/vonkajších tlačidiel.



ASUS ROG Phone 5 poskytne extrémne rýchle 65 W nabíjanie

Telefón ASUS ROG Phone 5 je vybavený dobíjacím USB-C portom uprostred dlhšej strany. To znamená, že môžete úplne bez problémov hrať tie najväčšie bomby, ale súčasne telefón dobíjať. A mimochodom, pomocou 65 W nabíjačky vám stačí len 51 minút na dobitie batérie na 100 %. To je na trhu úplne ojedinelý výkon.



Hrajte úplne bez obmedzení s príslušenstvom ASUS ROG

Pre hardcore hry je potrebná aj bezchybná výbava a bezkonkurenčný sortiment modulárnych doplnkov. Vďaka tomu posuniete herné zážitky s ASUS ROG Phone 5 o pekný kus vyššie.



Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,78"
Rozlíšenie displeja 2448 × 1080
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Dual SIM
Slot na pamäťovú kartu Nie
Rozlíšenie zadnej kamery 64 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 24 Mpx
Rok predstavenia 2021

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Odomykanie tvárou, Podpora MMS, OTG

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Výška 172,8 mm
Šírka 77,3 mm
Hĺbka 9,9 mm
Hmotnosť 239 g
Farba Čierna

Displej

Uhlopriečka displeja 6,78 " (17,22 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass, HDR 10+
Obnovovacia frekvencia displeja 144 Hz
Jemnosť displeja 380 PPI
Tvar výrezu v displeji Bez výrezu

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Makro
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 64 Mpx
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 13 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,4
Rozlíšenie makro fotoaparátu 5 Mpx
Svetelnosť makro fotoaparátu f/2
Rozlíšenie predného fotoaparátu 24 Mpx
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Elektronická
Maximálne rozlíšenie videa 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 6 000 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 65 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 12 GB
Vnútorná pamäť 256 GB
Typ pamäťovej karty Nepodporuje
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,84 GHz (2 840 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 888
Grafický akcelerátor Adreno 660

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal

Software

Verzia operačného systému Android 11

Značka/model telefónu

Značka telefónu Asus
Model zariadenia ROG Phone 5
Kód:  AST044c2
Produktové číslo:  90AI0051-M01260
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18