Obnoviť stránku

ASUS ROG GM50 Mouse Pad

4,6 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS ROG GM50 Mouse Pad

Špičková podložka pod myš je vyrobená zo špeciálneho materiálu, ktorý sa vyznačuje nízkym trením. Je navrhnutá s cieľom zlepšiť podmienky pre perfektný chod laserových a optických myší. Jej hrúbka je len 3,5 mm a Asus ROG GM50 je šitá na mieru hráčom, ktorí vyžadujú pohodlie. Spodná strana podložky je vybavená protišmykovou povrchovou úpravou, ktorá zaisťuje perfektnú stabilitu na každom druhu povrchu a jedinečnou polygonálnou rohovou konštrukciou zabraňujúcou štiepeniu.
Hlavné prednosti:

  • Špeciálna tkanina s nízkym trením
  • Textúrovaný povrch zvyšuje optickú alebo laserovú presnosť senzora myši
  • 3,5 mm hrúbka pre herný komfort
  • Pútko na kábel
  • Viacvrstvový antibakteriálny povlak
  • Špeciálne navrhnutá pre FPS a RTS


Praktické je aj pútko na prevlečenie kábla, tak aby sa vám nikde v zápale boja nezamotával. Viacvrstvový antibakteriálny povlak rovnako pomáha eliminovať až 99,9 % baktérií. Možno ju jednoducho zrolovať a zaistiť dodávaným silikónovým náramkom, ktorý môžete nosiť aj na ruke ako módny doplnok. Takto zloženú podložku môžete ľahko prenášať.
Parametre a špecifikácia:
Rozmery:
380 × 280 × 3,5 mm
Hmotnosť:
160 g
Farba:
Čierna

Kód:  NA754d1a
Produktové číslo:  90XB01L0-BMP000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13