Obnoviť stránku

ASUS ROG DELTA S Animate

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
247,90 €

ASUS ROG DELTA S Animate


Špičkové herné slúchadlá ASUS ROG Delta S Animate majú mikrofón s umelou inteligenciou na potlačenie hluku a Anime Matrix displej

Herné slúchadlá ASUS ROG Delta S Animate vám zaručia prémiový zvukový zážitok. Či už pri hraní najnovších hier, alebo pri počúvaní hudby. Hráčske slúchadlá sa totiž prezentujú úplne jasným a detailným zvukom, ktorý vám poskytne výhodu potrebnú na dosiahnutie herného víťazstva. Súčasťou slúchadiel ASUS ROG Delta S Animate je okrem iného kodek na úrovni Hi-Fi ESS 9281 s technológiou QUAD DAC a mikrofón s umelou inteligenciou na potlačenie hluku, od spoločnosti ASUS. A príjemným bonusom je integrovaný AniME Matrix displej pre nastaviteľné svetelné efekty.



Komunikujte prostredníctvom herných slúchadiel ASUS jasne a zreteľne

Kvalita zvuku, ktorý sníma mikrofón, je mimoriadne dôležitá. Či už komunikujete so svojím tímom, alebo hovoríte s priateľmi. Preto sú hráčske slúchadlá ASUS ROG Delta S Animate osadené skutočne prémiovým nástrojom. Mikrofón totiž využíva na potlačenie hluku umelú inteligenciu. Obsahuje vlastný procesor, ktorý bol navrhnutý na potlačenie viac ako 50 miliónov typov okolitého hluku. Napriek tomu však zachováva harmóniu hlasu na umožnenie úplne jasnej komunikácie v hrách. Bežné zvuky v pozadí, medzi ktoré patrí poklepávanie, ťukanie do klávesnice, alebo klikanie myšou, sú stlmené až o 95 %.

Hráčske slúchadlá ASUS ROG Delta S Animate vynikajú bezstratovým spracovaním zvuku

S hráčskymi slúchadlami ASUS ROG Delta S Animate budete počuť každý detail a vychutnáte si čistý, jasný a prirodzený zvukový zážitok. O zvuk sa totiž starajú digitálne analógové prevodníky ESS 9281, ktoré vytvoria jasnejší zvuk s úchvatným 130 dB odstupom signálu od šumu. To je oveľa vyššia hodnota, než aké dosahujú porovnateľné konkurenčné slúchadlá.

Dokonale pohodlné ovládanie

ASUS má s návrhom príslušenstva skvelé skúsenosti, čo je vidieť, pretože ovládanie všetkých kľúčových funkcií je súčasťou náušníka herných slúchadiel ASUS ROG Delta S Animate. Kolieskom je možné meniť hlasitosť, stlačením aktivovať mikrofón. Tlačidlom je zase možné aktivovať rôzne druhy podsvietenia. A pohodlie? To je úplne skvelé. Náušníky v tvare písmena D na herných slúchadlách ASUS ROG Delta S Animate takmer kopírujú tvar vašich uší a oproti oválnym náušníkom redukujú oblasť zbytočného dotyku až o 20 %.

So slúchadlami ASUS ROG Delta S Animate sa dokonale odlíšite

Každý náušník je vybavený špičkovým displejom AniMe Matrix s 245 mini LED diódami, ktoré je možné naprogramovať tak, aby ukázali váš štýl pomocou vlastných svetelných dizajnov, jedinečných animácií a živých zvukových vizualizácií. Ide o úplne unikátne riešenie a zaujímavý benefit slúchadiel ASUS ROG Delta S Animate.

Praktický softvér Armoury Crate

Softvér ASUS Armoury Crate je navrhnutý tak, aby vám poskytoval ovládanie podporovaných herných produktov z jedného miesta. Vďaka tomu ľahko vyladíte vzhľad aj správanie vášho systému.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel ASUS ROG Delta S Animate

  • Prémiové herné slúchadlá vhodné pre náročných hráčov
  • Kompatibilné s PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch
  • Potlačenie hluku s umelou inteligenciou
  • Bezstratové spracovanie zvuku
  • Pripojenie cez USB-C, alebo USB-A
  • Jednosmerný, odnímateľný mikrofón je certifikovaný pre služby Discord aj TeamSpeak
  • Integrované prehrávanie MQA súborov v štúdiovej kvalite
  • Štýlové podsvietenie náušníkov pomocou AniMe Matrix displejov

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia USB Type-A, USB-C
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Herný režim, Priestorový zvuk 7.1, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti USB kábel v balení, Vymeniteľné náušníky

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 40 000 Hz
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz
Citlivosť -40 dB
Funkcie Odnímateľný

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 310 g

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  NM361e2b8
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90YH037M-B2UA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14