Obnoviť stránku

ASUS R9280X-DC2-3GD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS R9280X-DC2-3GD5

Asus prináša bezchybné spracovanie herné grafické karty od AMD. Exkluzívny chladiace riešenie DirectCU II udrží teplotu karty pod kontrolou aj pri veľkom vyťažení. Takt jadra sa v Boost režime odráža až na hranicu 1100 MHz. To spolu s 3 GB pamäte typu GDDR5 ponúka nekompromisný výkon - Ideálne pre skutočných hráčov. GPU Tweak umožňuje intuitívne doladiť najrôznejšie parametre podľa aktuálnej potreby.
Vyššie spomínaný chladič DirectCU II využíva medené trubice o priemere 10 mm s priamym kontaktom GPU. Tie za cieľom efektívneho chladenia zväčšujú odvádzacie plochu tepla o neuveriteľných 220%. Chladič je podporený dvojicou ventilátorov Cooltech s unikátnym tvarovaním lopatiek pre vyšší odvod tepla. Výsledkom je o 20% účinnejšie a až 3x tichšie chladenie .
Technológia Asus DIGI + VRM poskytuje digitálne riadenie výkonu, ktoré je energetický účinnejšie a spoľahlivejšie než analógové. Resumé? 2,5 násobná stabilita ao 15% vyššia efektivita. Pre vychutnanie zábavy na viacerých monitoroch disponuje výbavou o celkovo 4 grafických portoch . Spoločne s vysokým rozlíšením vás teda maximálne vtiahne do akcie . Výsledný pôžitok z hrania je teda intenzívnejší, lepšie. Skrátka pohlcujúce.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 144,8 mm
Výška 38,1 mm
Hĺbka 284,5 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 280X
Počet stream procesorov 2 048×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 6 000 MHz (6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Trojslotový

Spotreba

Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EC571m
Produktové číslo:  90YV0501-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04