Obnoviť stránku

ASUS R9270X-DC2-2GD5

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS R9270X-DC2-2GD5

Grafická karta Asus Radeon R9 270X DirectCU II je mierne Pretaktovanie verzií populárne grafické karty od AMD. Frekvencia grafického jadra tepe o 50 MHz rýchlejšie než u referenčného modelu, čo zaistí plynulejší beh hier a graficky náročných aplikácií. Digitálny systém DIGI + VRM s technológiou Super Alloy Power sa stará o presné napájanie poskytujúce vysokú účinnosť, spoľahlivosť a výkon. S kartou dodávaný softvér GPU Tweak umožní ľahké nastavenie výkonu karty , Rýchlosti ventilátorov a ďalších parametrov.
Prednosťou karty je špičkový systém chladenia DirectCU II SSU . Spojenie dvoch trubíc v tvare "S" a jednej v tvare "U" napomáha k efektívnejšiemu odvodu tepla a tým k zvýšeniu účinnosti chladenia. Využitie vodivé medi a priameho kontaktu s GPU zvyšuje efektivitu chladenia až o 50% pri zachovaní rovnakého rozmeru chladiča. Pasívna časť je podporená dvoma vysoko výkonnými a špeciálne vyladenými tichými ventilátormi. Výsledkom je o 30% výkonnejšie a 3x tichšie chladenie .
Přetaktovaná jadro je podporené 2 GB pamäte GDDR 5 , Vďaka tomu si budete môcť vychutnať hranie hier v maximálnom rozlíšení. Samozrejmosťou je podpora CrossFire X pre prepojenie viacerých grafických kariet a dosiahnutie maximálneho výkonu. Technológia AMD App Acceleration zrýchli bežné aplikácie, ako webový prehliadač a prehrávanie videa. AMD Eyefinity dovolí rozšíriť zobrazenie až na 6 monitorov. Ďalšie vešpery výhodou je využitie technológie AMD ZeroCore Power , Vďaka ktorej grafická karta nespotrebúva v stave nečinnosti takmer žiadnu energiu. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 11.2 .

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 270X
Počet stream procesorov 1 280×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 050 MHz
Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 180 W
Kód:  EC571k
Produktové číslo:  90YV04U1-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11