Obnoviť stránku

ASUS R9 NANO White

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS R9 NANO White

Rozbaľte to naplno vo virtuálnom svete pri hraní tých najnovších titulov a bez obáv nedostatku grafického výkonu! Asus prináša na trh nový model hernej grafickej karty nesúce označenie R9 NANO. Aj napriek brutálnemu výkonu má v podstate malé rozmery, vďaka ktorým sa dá použiť aj v skriniach menších formátov.

Kľúčové vlastnosti

  • Malé rozmery na použitie aj v menších PC skriniach
  • Nový typ použitých pamätí HBM
  • Podpora hrania hier vo 4K
  • Podpora DirectX 12
  • Možnosť pripojenia monitorov cez HDMI alebo DisplayPort

Nabitá novými technológiami

Kartu poháňa úplne nový čip R9 NANO, ktorý posúva hranice výkonnosti na oveľa vyššiu úroveň. Je vlastne prvým modelom, ktorý je osadený najnovšími typmi pamätí HBM ponúkajúce až o 60 % vyššiu priepustnosť ako GDDR5 a pri nižších taktoch tiež obdivuhodnú rýchlosť. Pracovná frekvencia grafického čipu sa vyšvihla na hodnotu úctyhodných 1 000 MHz a frekvencia pamätí s kapacitou 4 GB sa pohybuje na hranici 500 MHz. Navyše karta podporuje aj hranie hier vo vysokom rozlíšení 4K.

AMD Eyefinity

Táto perfektná funkcia umožňuje zobrazenie obrazu až na 6 monitorov súčasne. Využijete to hlavne pri hraní rôznych simulátorov či strieľačiek, kde získate neuveriteľný obraz, rozšírite zorné pole a získate tak taktickú prevahu nad súperom. Svoje uplatnenie nájde aj pri klasickej práci s PC, kde môžete bez obáv surfovať na internete a zároveň mať na druhom monitore napríklad pustený film.

Lepší zážitok

Pri grafickej karte od AMD nesmie samozrejme chýbať ani technológia AMD CrossFire na využitie viac grafických kariet a získanie extrémneho výkonu. S technológiou AMD HD3D sa tešte na perfektnú optimalizáciu stereoskopického 3D formátu na hranie hier alebo sledovanie filmov.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 152,4 mm
Výška 39 mm
Hĺbka 115 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 NANO
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Šírka zbernice 4 096-Bit

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 000 MHz
Frekvencia pamäte 500 MHz (0,5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty Radeon VR-Ready

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EC571y1
Produktové číslo:  90YV08Z0-M0NM00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13