Obnoviť stránku

ASUS R7260X-OC-2GD5

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS R7260X-OC-2GD5

Spoločnosť ASUS patrí medzi svetovú špičku v oblasti výpočtovej techniky. Dlhodobé smerovanie za maximálnou kvalitou stelesňujú tajné sny početnej hráčskej obce . Túžba po plynulejšej snímkovej frekvencii, absolútnom tichu a nízkej spotrebe elektrickej energie, tvorí náročné zadania aj pre skúsených inžinierov. V spolupráci s výrobcom AMD sa podarilo zostaviť grafickú kartu s čipom AMD Radeon R7 260x , ktorá ašpiruje na umiestnenie do cenovo dostupného herného počítača.

Správna opora pre nekompromisných hráčov


Osadené jadro Bonaire má plne k dispozícii 896 unifikovaných shaderov a 56 textúrovacích jednotiek. Jeho navýšená frekvencia sa dokáže vyšplhať až na hranicu 1075 MHz . K 128bitovej zbernici sú pripojené 2 GB pamäte typu GDDR5 s úžasnou frekvenciou 5000 MHz . Konečný výkon vám dopraje netušené možnosti na poli moderných herných titulov. Full HD rozlíšenie a vysoké detaily vás naplno vtiahnu do stredu diania.

Smrteľne rýchla a dokonale chladná


Prednosťou je rozhodne unikátne chladenie DirectCU II . Heatpipe trubice tvoria tvary "S" a "U" pre vytvorenie čo najväčšej odvádzacej plochy. Trubice sú zároveň poniklované, čím sa minimalizujú oxidácie. Celkové usporiadanie zvyšuje priechodnosť vzduchu, a tým účinnosť celého systému. Chladič je podporený dvojicou ventilátorov Cooltech so špeciálnym tvarovaním lopatiek pre vyšší odvod tepla. Výsledkom sú o 20% nižšie teploty a 3x tichšia prevádzka .

Zaraďte najvyšší stupeň


Nekompromisné spracovanie priamo nabáda k pokročilým hrátkam s výkonom karty. Pomocou špeciálneho programu môžete v reálnom čase vyladiť jednotlivé frekvencie na maximálne hodnoty. Navýšenie FPS sa hodí do každej hry.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 114,3 mm
Výška 38,1 mm
Hĺbka 221 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 260X
Počet stream procesorov 896×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 075 MHz
Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 115 W
Kód:  EC571g2d
Produktové číslo:  90YV0528-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08