Obnoviť stránku

ASUS R7 360 2GB MINI

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS R7 360 2GB MINI

Hľadáte kvalitnú grafickú kartu s dobrým výkonom a zároveň vhodnou veľkosťou do mini ITX zostáv? Práve ste ju našli. Grafická karta ASUS R7 360 2GB MINI patrí medzi strednú triedu a je vybavená chladičom s dĺžkou iba 17 cm. Využíva moderný čip Tobago aj najrôznejšie technológie, ktoré pomáhajú docieliť ten najlepší herný zážitok. Pripravte sa na vzrušujúcu akciu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné vyhotovenie s dĺžkou 17 cm vhodné do mini ITX zostáv
  • Technológia AMD Eyefinity pre vzrušujúci herný zážitok
  • Vysoká frekvencia jadra aj pamäte
  • Moderná pamäť GDDR5 s kapacitou 2 GB
  • Využitie technológie AMD Freesync pre komfortné on-line hranie

Vysoký výkon pri nízkej spotrebe

Grafická karta ASUS R7 360 2GB MINI vsádza na kvalitnú službu grafického čipu AMD Radeon R7 380 vyrábaného pomocou 28nm výrobného procesu. Jadro je taktované až na 1 000 MHz, pričom moderná pamäť GDDR5 má kapacitu 2 GB a funguje na frekvencii 6 000 MHz. Zbernica zaisťujúca komunikáciu medzi jadrom a pamäťou je síce nižšia, 128 bitov, ale zaručí vám veľmi kvalitný výkon. 

Ste herným nadšencom? V tom prípade určite vyzývate svojich priateľov či neznáme tváre do on-line súbojov. V tom prípade vás poteší prítomnosť technológie AMD FreeSync, ktorá zaisťuje úžasný herný zážitok počas on-line hrania. Užijete si ho pri rozlíšení 1 080p alebo 1 440p s viac ako 60 snímkami za sekundu. Dajte svojim priateľom aj nepriateľom zakúsiť vašu silu.

Tichý chod a až 3 pripojené monitory

Vďaka využitiu vysokokvalitných zliatin Super Alloy Power II je u tejto karty garantovaná vysoká stabilita systému a minimum vyžarovaného tepla. Tým pádom je karta vhodná aj pre pretaktovanie. Za týmto účelom slúži aplikácia GPU Tweak, ktorá umožňuje napríklad zmenu taktu grafického jadra, pamätí a rýchlosti ventilátora.

Na záver treba spomenúť modernú technológiu AMD Eyefinity, ktorá podporuje zobrazenie obrazu na viacerých monitoroch. Ku grafickej karte ASUS R7 360 2GB MINI tak pripojíte až 3 rôzne monitory. To už je užívateľský komfort, od ktorého nebudete chcieť odchádzať. Vysoké zorné uhly vám doprajú maximálny prehľad o deji. Pustite sa do akčných strieľačiek - s AMD Eyefinity získate nový rozmer hernej zábavy. 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 175 mm
Výška 40 mm
Hĺbka 112 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 360
Počet stream procesorov 768×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 000 MHz
Frekvencia pamäte 6 000 MHz (6 GHz)
Frekvencia shaderov 768 MHz

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 100 W
Kód:  EC570y1b
Produktové číslo:  90YV09U0-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02