Obnoviť stránku

ASUS R540LA-XX052T strieborný

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS R540LA-XX052T strieborný

Notebook radu ASUS R540LA zaujme pohľadnou konštrukciou v striebornej farbe, ktorá vyhovie aj náročným požiadavkám na dizajn. Pod povrchom sa ukrývajú zaujímavé komponenty navrhnuté na bežnú prácu i zábavu, či už notebook používate doma, alebo na cestách. Poctivý výkon odvádza úsporný dvojjadrový procesor Intel Core i3 a solídna grafika, ktorá prenáša obraz na lesklý displej s HD Ready rozlíšením (1366 × 768). Notebook pracuje na novom operačnom systéme Windows 10 Home.

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilý procesor Intel Core i3 (Haswell)
  • HD Ready displej s lesklým povrchom
  • Plnohodnotná klávesnica s numerickým blokom
  • Symetrický konektor USB 3.1 typu C s vysokou prenosovou rýchlosťou
  • Špičkový zvuk SonicMaster
  • Nový operačný systém Windows 10
  • Štýlový dizajn

Vyvážený výkon

Hnací motor notebooku je dvojjadrový procesor Intel Core i3 4005U, ktorý pracuje na frekvencii 1,7 GHz. Výhodou je technológia Hyper-Threading, kedy procesor zvládne spracovať až 4 vlákna naraz. Jeho minimálna spotreba 15 W sa priaznivo prejavuje na dlhej výdrži 3 článkovej batérie. Procesor spolupracuje so 4 GB operačnej pamäte a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 4400. Lesklý displej je vynikajúci na prácu aj ničím nerušené sledovanie filmov, ktorých sa na 1 TB pevný disk vojde viac než dosť.

Premyslená chiclet klávesnica

Výbornou ergonómiou sa vyznačuje chiclet klávesnica s numerickým blokom. Pohodlne sa ovláda a pri písaní minimalizuje množstvo preklepov, navyše jej oddelené klávesy sa veľmi dobre udržujú v čistote. Numerická časť prináša jednoduché zadávanie údajov, čo oceníte najmä pri práci. Špecialitou je štandard USB 3.1, ktorý je schopný teoreticky preniesť dáta medzi notebookom a periférnymi zariadeniami rýchlosťou až 10 Gbit/s, teda dvakrát rýchlejšie než USB 3.0. Nespornou výhodou je symetrické USB typu C, ktoré uľahčuje zasunutie konektora.

Skvelý zvuk SonicMaster

Notebook je vybavený kvalitnými reproduktormi so špičkovou zvukovou technológiou SonicMaster, ktorá poskytne vynikajúci zvukový výstup s hlbokými basmi a čistými vokálmi. Operačný systém je zastúpený Microsoft Windows 10 Home s moderným a svižným prostredím s vysokou mierou zabezpečenia. Navyše získate prístup do Windows Store, kde môžete jednoducho sťahovať digitálny obsah vrátane aplikácií a hier.

 
Kód:  NA564c2
Produktové číslo:  R540LA-XX052T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14