Obnoviť stránku

ASUS POSEIDON-GTX980TI-P-6GD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS POSEIDON-GTX980TI-P-6GD5

Nechce sa vám utrácať za súčasnú špičku GeForce GTX TITAN X, ale napriek tomu chcete pre svoj stroj niečo poriadne? Nezostáva vám nič iné, než siahnuť po exkluzívnom ASUS POSEIDON GTX 980T. Dostane sa vám mimoriadneho výkonu a jedinečných technológií za solídnu cenu. Grafika využíva rovnaký čip ako TITAN X a spoločne so 6GB pamäťou nebudete mať žiadny problém rozbehnúť tie najnovšie herné kúsky úplne plynulo a to aj na viacerých monitoroch.

Kľúčové vlastnosti

  • Chladenie vzduchom alebo vodou
  • O 9,6% lepší výkon ako referenčný model
  • 6GB pamäť so závratnou rýchlosťou 7010 MHz
  • Veľmi nízke energetické nároky
  • GPU Tweak II na jednoduché streamovanie a ladenie karty

Výber je na vás

Devízou grafiky je exkluzívny systém chladenia DirectCU H2O. Pre veľa hráčov je vodné chladenie ideálnou voľbou, môže byť však spojené s väčšími nákladmi a náročným zostavením. Táto hybridná technológia spája výhody vodného a vzduchového chladenia. Výsledkom je maximálna flexibilita, bez ohľadu na to, či chcete využívať výhody vodného chladenia teraz alebo v budúcnosti.

Chcite po svojej grafike maximum

Karta naplno využíva všetkých 2816 CUDA jadier komunikujúcich cez 384bitovú pamäťovú zbernicu. Frekvencia samotného jadra sa pohybuje na žeravej hodnote 1114 MHz. Systém DIGI+ VRM s kondenzátormi Black Mettalic reguluje digitálne napätia a znižuje tak napäťové rušenie o 30%. Dopraje tak karte stabilitu a dlhšiu životnosť.

Intuitívne ladenie

Ku karte je dodávaný užitočný nástroj GPU Tweak II, ktorý pomôže pri ladení výkonu karty. Ponúka intuitívne a prehľadné rozhranie pre nastavenie vašej karty. Získate tak maximálny potenciál na pretaktovanie, ktoré je bezpečné a jednoduché. Prídavný program GPU Tweak Streaming umožní jednoduché streamovanie hier. Obsahuje mnoho funkcií na pridávanie obrázkov, textov a ďalších do videa.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 287 mm
Výška 40,6 mm
Hĺbka 137 mm

Čip

Modelové označenie GTX 980 Ti
Počet stream procesorov 2 816×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 114 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 5

Technológia

Chladenie

Typ chladiča S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 375 W
Kód:  EC295r2d
Produktové číslo:  90YV08L0-M0NM00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07