Obnoviť stránku

ASUS PCE-AC68

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PCE-AC68

Dvojpásmový bezdrôtový PCI-E adaptér

ASUS PCE-AC68 je nový 802.11ac WiFi adaptér pre rozhranie PCI Express, ktorý zbaví váš stolný počítač prekážajúcich ethernetových káblov a nahradí ich bezproblémovým bezdrôtovým pripojením 802.11ac. Štýlová anténa s magnetickou základňou vám navyše poskytne väčšiu flexibilitu, pretože ju budete môcť postaviť na miesto s najlepším príjmom signálu.


Najrýchlejší WiFi štandard: 802.11ac

Adaptér PCE-AC68 využíva novú čipovú súpravu 802.11ac 5. generácie od spoločnosti Broadcom, ktorej zásluhou dosahuje v pásme 5 GHz rýchlosť až 1,3 Gb/s – to je trikrát viac než pri štandarde 802.11n. Súčasne je toto zariadenie spätne kompatibilné so všetkými staršími WiFi protokolmi. Poskytuje tak vysokovýkonný obojsmerný prenos a súčasne zaisťuje bezproblémový prechod na štandard 802.11ac bez toho, aby nastal akýkoľvek problém s pripájaním existujúcich zariadení.


WiFi novej generácie v oboch pásmach!

Hardware Broadcom TurboQA integrovaný do PCE-AC68 prináša vyššiu rýchlosť nového štandardu 802.11ac WiFi v pásme 2,4 GHz aj 5 GHz. PCE-AC68 vďaka rýchlosti 600 Mb/s v pásme 2,4 GHz a 1,3 Gb/s v pásme 5 GHz nemá medzi bežnými bezdrôtovými adaptérmi konkurenciu. Ak chcete získať skutočne to najrýchlejšie WiFi pripojenie, zapojte do svojej siete adaptér PCE-AC68 od spoločnosti ASUS.


Rozšírte a posilnite svoje bezdrôtové pripojenie

Aplikácia ASUS AiRadar inteligentne posilňuje a smeruje signál, čím rozširuje jeho pokrytie a zvyšuje rýchlosť prenosu dát aj stabilitu pripojenia. Intenzita WiFi signálu závisí od prostredia. PCE-AC68 preto inteligentne detekuje umiestnenie bezdrôtového routeru a upravuje dátové prenosy pomocou troch externých antén s vysokým ziskom tak, aby zabezpečil čo najstabilnejšie a najrýchlejšie pripojenie.


Už žiadne hluché miesta

PCE-AC66 sa vyznačuje lepším obojsmerným prenosom a o 150% lepším pokrytím bezdrôtovým signálom oproti bežným zariadeniam. Zásluhou väčšieho dosahu dochádza k eliminácii hluchých miest. To sa pozitívne prejaví v podobe rýchlejšieho, neprerušovaného streamovania HD obsahu a plynulého hrania sieťových hier bez ohľadu na to, kde sa budete práve nachádzať.


Flexibilné umiestnenie antény

Tri odnímateľné antény môžete pomocou priložených predlžovacích káblov umiestniť mimo PCE-AC68. Súčasťou balenia sú aj magnetické základne, ktoré možno pohodlne pripevniť na rôzne povrchy. Toto flexibilné a mobilné zariadenie vám umožní bez problémov nainštalovať antény na miesto s najlepším príjmom signálu.


Štýlový hliníkový chladič

Prídavný pasívny chladič je vyrobený z hliníka, ktorý veľmi dobre odvádza teplo. Tým je zaistené účinné chladenie čipovej súpravy, ktoré je zárukou vyššej spoľahlivosti aj pri nepretržitej prevádzke. Nižšie teploty sa prejavia vo vyššej stabilite za všetkých klimatických podmienok, dokonca aj počas horúcich letných dní. Zásluhou nižších teplôt docielite aj konzistentnejšie pripojenie a dlhšiu životnosť produktu.

Parametre a špecifikácia

Parametre WiFi

WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Verzia WiFi WiFi 5

Vlastnosti

Male konektory PCI Express
Typ antény Odnímateľná
Kód:  NM301m
Produktové číslo:  90IG00R0-BM0G00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16