Obnoviť stránku

ASUS P535 černý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS P535 černý

Veľmi dobre vybavený vreckový počítač kombinovaný s mobilným telefónom Vám prináša absolútnu voľnosť v komunikácii vďaka bezdrôtovému rozhrania WiFi a BlueTooth 2.0.Uvnitř naleznete značkový procesor Intel XScale s frekvenciou 520 MHz, operačná pamäť o veľkosti 64 MB SDRAM a 256 MB ROM pre programy a uživateľské súbory.Na boku zariadenia je pripravený slot na pamäťové karty typu miniSD, vďaka ktorému môžete ďalej rozširovať pamäť počítača.Na zadnej strane je umiestený fotoaparát s rozlíšením 2 megapixely, ktorý umožňuje natáčať aj videosekvencie.Přístoroj využíva operačný systém Microsoft Windows Mobile 5.0.
Jednoduché ovládanie zaisťuje dotykový TFT LCD displej so zobrazením 65 tisíc farebných odtieňov v rozlíšení 240 x 320 bodov.Pod displejom nájdete ovládacie tlačidlá pre rýchlu manipuláciu a príjem hovorov.Vstavaný reproduktor a mikrofón zaručujú kvalitné ozvučenie.V prístroji nechýba bezdrôtové rozhranie BlueTooth 2.0 pre spárovanie s ďalšími BlueTooth prístroji ani WiFi modul s podporou štandardov IEEE 802.11b / g.
Vďaka integrovanému GPS modulu so špičkovým čipom Sirf Star III možno prístroj použiť aj ako plnohodnotnú GPS navigáciu.
Integrované GSM rozhraní umožňuje využiť vreckový počítač aj ako mobilný telefón pracujúci v štyroch pásmach siete.GSM modul stačí iba doplniť vhodnou SIM kartou a potom možno už komunikátor využívať ako bežný mobilný telefón alebo sa odkudkoli připojovat do siete internet s vysokou rýchlosťou vďaka GPRS prenosu.Podpora všetkých GSM pásiem zaručujú bezproblémovú komunikáciu po celom svete.Nechýba tiež podpora slovníka T9 alebo vibračné zvonenie.Pre prezeranie súborov z aplikácií Microsoft Office je k dispozícii nainstalovaný programový balík Pocket Office.
Parametre a špecifikácie:
Procesor: Typ:Intel XScale Frekvencia:520 MHz
Pamäť:
Operačné:64 MB RAM
Flash:256 MB ROM
Operačný systém:
Microsoft Windows Mobile 5.0 SK
Displej:
Dotykový TFT LCD
Uhlopriečka:2,8 "(73 mm)
Rozlíšenie:240 x 320 bodov
Zobrazení:65 tisíc farieb
Podsvětlení LED
Audio:
Integrovaný mikrofón
Hlasitý reproduktor
Rozšiřitelnost:
1x slot pre pamäťové karty miniSD
GSM modul:
Podpora sietí:GSM 850/900/1800/1900 MHz
Prenos dát GPRS
Podpora T9
Vibračné zvonenie
Polyfonické zvonenia, MP3
GPS modul:
Čip:Sirf StarIII
Integrovaný fotoaparát:
Rozlíšenie:2 megapixely
Maximálna veľkosť:1600 x 1200 bodov
Možnosť natáčať videosekvencie
Rozhranie:
USB 1.1
BlueTooth 2.0
WiFi - bezdrôtové siete štandardu 802.11b / g
Batéria:
Typ:Li-Ion
Kapacita:1300 mAh
Pohotovostný stav:200 hod
Doba hovoru:až 4 hod
Rozmery:
109 x 59 x 19 mm
Hmotnosť:
130 gramov
Kód:  PP215c
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13