Obnoviť stránku

ASUS P10S-X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS P10S-X

Kvalitná serverová doska typu ATX. Ponúkne solídny serverový základ v malých firmách a vysokú energetickú účinnosť Platinum. Tento základný model s nízkymi prevádzkovými nákladmi je vybavený jednoprocesorovou päticou Intel LGA1151, rozširujúcimi slotmi PCI-Express a dostatkom konektorov pre pripojenie diskových polí. Pre rýchle a ľahké zavedenie je doska vybavená intuitívnym sprievodcom, ktorý pomôže užívateľom vykonať inicializáciu systému do niekoľkých sekúnd.

Kľúčové vlastnosti

  • Serverová základná doska prémiovej kvality
  • Základná výbava pre malé podniky
  • Dva sieťové radiče Intel I210 serverovej triedy
  • Jednoduché možnosti rozšírenia štandardu PIKE
  • Vysoká energetická účinnosť s certifikáciou Platinum
  • Funkcia Quick Boot pre ľahké zavedenie

Bohatá konektivita a jednoduchá rozšíriteľnosť

Pätica LGA1151 pojme výkonné procesory Intel, ktoré doplnia štyri rýchle pamäte štandardu DDR4 s maximálnou frekvenciou 2 400 MHz. Pre dátové úložisko je k dispozícii 6 SATA III (6 Gb/s) konektorov. Nechýba ani podpora úložísk novej generácie NVMe.

Nová generácia dosiek Asus je vybavená novým riešením PIKE, pre užívateľov, ktorí chcú využiť niekoľko kariet PIKE II a zvýšiť tak jej rozšíriteľnosť. Napríklad pridať vysoko spoľahlivé konektory SAS s rýchlosťou prenosu až 12 Gb/s. V základe však nájdete 6 PCI Express slotov rôznych typov, zaručujúcich kompatibilitu aj so staršími zariadeniami tohto štandardu.

Prémiová kvalita

Celá doska je tvorená tými najlepšími komponentami prémiovej kvality, ktoré maximalizujú jej spoľahlivosť a dlhú životnosť. Navyše majú špičkovú energetickú účinnosť až 94 % s certifikáciou Platinum. Napájanie spolieha predovšetkým na tri súčasti - cievky Beat Thermal Choke III, kondenzátory so životnosťou 12 000 hodín a systém Digi+ VRM. Výsledkom sú nízke napäťové straty a vysoká flexibilita.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel C232

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Konektory

Externý COM, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný LPT konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC951m11
Produktové číslo:  90SB05B0-M0UAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17