Obnoviť stránku

ASUS P10S-I

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS P10S-I

Maximálne kompaktná serverová doska typu mini ITX s vysokou hustotou a bohatou ponukou konektorov. Samozrejmosťou je nízka spotreba a výnimočná kvalita prevedenia. Optimalizované rozvrhnutie komponentov zvyšuje prúdenie vzduchu, ktoré vedie k účinnejšiemu chladeniu. Jasnou výhodou je kompletná vzdialená správa servera s intuitívnym rozhraním, ktorá umožňuje celý rad operácií, vrátane vzdialenej aktualizácie BIOSU.

Kľúčové vlastnosti

  • Serverová základná doska prémiovej kvality
  • Formát mini ITX s vysokou hustotou
  • Jednoduché možnosti rozšírenia štandardu PIKE
  • Vysoká energetická účinnosť s certifikáciou Platinum
  • Kompletná vzdialená správa

Bohatá konektivita a jednoduchá rozšíriteľnosť

Pätica LGA1151 pojme výkonné procesory Intel, ktoré doplnia dve rýchle pamäte štandardu DDR4 s maximálnou frekvenciou 2 400 MHz. Pre dátové úložisko je k dispozícii 6 SATA 6 Gb/s konektorov a integrované rozhranie M.2 pre jednotku SSD. Vďaka prenosovej rýchlosti až 32 Gb/s je perfektným základom pre operačný systém alebo aplikácie. Nechýba ani podpora úložísk novej generácie NVMe.

Nová generácia dosiek Asus je vybavená novým riešením PIKE, pre užívateľov, ktorí chcú využiť niekoľko kariet PIKE II a zvýšiť tak jej rozšíriteľnosť. Napríklad pridať vysoko spoľahlivé konektory SAS s rýchlosťou prenosu až 12 Gb/s.

Prémiová kvalita

Celá doska je tvorená tými najlepšími komponentami prémiovej kvality, ktoré maximalizujú jej spoľahlivosť a dlhú životnosť. Navyše majú špičkovú energetickú účinnosť až 94 % s certifikáciou Platinum. Napájanie spolieha predovšetkým na tri súčasti - cievky Beat Thermal Choke III, kondenzátory so životnosťou 12 000 hodín a systém Digi+ VRM. Výsledkom sú nízke napäťové straty a vysoká flexibilita.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel C232

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Konektory

Externý PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC951m13
Produktové číslo:  90SB05E0-M0UAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13