Obnoviť stránku

ASUS Orion

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Orion

ASUS Orion sú elitnej herné slúchadlá víťazov, ktoré sa zameriavajú na individuálne potreby, výnimočný akustický zážitok a herný dizajn tak, aby sa stala neoddeliteľnou súčasťou každého hráča. Komfort, Nevyhnutný pri dlhotrvajúcej misii či akciu, zaisťujúpolstrované náušníky potiahnuté priedušnou kožou a výskumy otestovaný prítlak hlavového mostu - všetko padne úplne perfektne vďaka tejto ergonomickej a ľahkej konštrukcii.
O jedinečnú kvalitu zvuku sa starajú50mm neodymiové magnetyposkytujúce oveľa lepší priestorový zvuk, tak dôležitý pre správnu orientáciu v nepriateľskom prostredí.Vysoký frekvenčný rozsahgarantuje čistotu zvuku a poriadne dunivé basy. Frekvenčná odozva bola vyladená tak, aby zvýraznila zvuky chôdze a streľby a hráč aby tak mal maximálny prehľad o dianie v konkrétnom prostredí. Vaše reakcie teraz budú rýchle ako v skutočnosti.
Flexibilné vysúvacie rameno mikrofónu možno ľubovoľne prispôsobiť vašim požiadavkám. Inovatívna technológiapotlačenie okolitého zvukuzaistí oveľa citlivejšie zachytenie hlasu, aby bola tímová komunikácia zrozumiteľnejšie. Samotná slúchadlá tiež významne tlmí okolitý hluk a vy sa tak môžete plne ponoriť do virtuálneho sveta.2,5 m opletený kábelslúchadiel má pozlátené konektory pre dlhšiu výdrž a minimálne skreslenie. Na kábli je umiestnené aj ovládanie hlasitosti.

Kód:  NM351d
Produktové číslo:  90-YAHI8110-UA00-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03