Obnoviť stránku

ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB modrý

4,5 248 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB modrý

ASUS MeMo Pad ME173X je brilantný 7-palcový tablet, ktorý sa ľahko zmestí do vašich rúk. Hmotnosť len 302 gramov vás nezaťaží, profil 10,8 mm sa dobre drží a výdrž až 10 hodín na batériu znamená celý deň mimo zásuvku.
V krásnom kryte sa nachádza všetko pre multimediálne vyžitie - vysoký výkon 4-jadrového procesora, IPS displej s živým obrazom v HD rozlíšení a ohromujúci vizuálny zážitok dotiahne do dokonalosti zvuk technológie SonicMaster. Vychutnáte si tak bohatý zvuk z vysoko kvalitných reproduktorov. Tie používajú kovovú konštrukciu a veľké rezonančné komory na zvýšenie akustického výkonu, vernosti a vyváženosti zvukového spektra.

7" HD tablet s IPS displejom.

Jednoznačne štýlové zariadenie, ktoré jednoducho padne do ruky.



Geniálny displej


Skutočnou lahôdkou je IPS displej. Táto zobrazovacia technológia vytvorí obraz plný sýtych farieb a má takmer neobmedzené pozorovacie uhly bez nepríjemnej farebnej degradácie. Vďaka vysokej úrovni jasu je sledovanie komfortné aj vonku. Samozrejmosťou je verné zobrazenie fotografií, takmer ako na vytlačenom papieri. Všetko v naozaj jemnom rozlíšení 1280 x 800 bodov. Displej navyše zvláda 10-bodové ovládanie, čím ponúkne ďaleko lepší zážitok z ovládania.

5 Mpx fotoaparát.

Ľahko zachytíte vynimočné okamihy svojho života.


Bohatá výbava

Operačným systémom je v tomto prípade skvelý Android 4.2 Jelly Bean, ktorý je riadený výkonným štvorjadrovým procesorom ponúkajúcim vysoký výkon po všetkých stranách, takže sa dočkáte rýchlejšieho prehliadania webu, plynulého sledovania videa a pozitívne sa odrazí aj pri GPS navigovaní po mapách. Ani najnáročnejšej hernej grafiky sa nezľaknú 4 grafické jadrá. Zábavu uložíte do 16 GB úložiska, ktoré je možné rozšíriť kartami Micro SDHC veľkosti až 32 GB.
Kód:  NA040g2b
Produktové číslo:  ME173X-1B076A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08