Obnoviť stránku

ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny

4,5 59 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS MeMO Pad 8 ME181CX 16 GB čierny

Cenovo dostupný tablet Memo Pad 8 od renomovanej značky ASUS. Skvele spracovaný dizajn s presnými líniami zaujme pozornosť na prvý pohľad. Na cestách oceníte vysokú kapacitu batérie, ktorá vydrží napájať tablet až 9 hodín na jedno nabitie. Osempalcový displej s technológiou IPS a rozlíšením 1280 x 800 obrazových bodov podáva brilantné zobrazenie za každej situácie a z takmer neobmedzeného uhla. Verné zobrazenie a žiarivé farby ešte viac zdokonaľuje technológia ASUS Splendid úpravou jasu, kontrastu a ostrosti tak, aby obsah vyzeral vždy skvele. Tablet má predinštalovaný operačný systém Google Android vo verzii 4.4, ku ktorému ASUS stvoril používateľskú nadstavbu ZenUI s celým radom vylepšení.

Srdcom tabletu sa stal štvorjadrový procesor Intel Atom s podporou multitaskingu, takže si môžete bez starosti užívať potrebné herné zápolenie, zatiaľ čo na pozadí pracuje antivírus alebo sťahovanie dát. Samotný procesor pracuje na frekvencii 1,33 GHz. Procesor dopĺňa operačná pamäť s kapacitou 1 GB. O uloženie vašich dát sa naopak postará interná 16 GB pamäť, ktorú je možné pomocou microSD karty rozšíriť o ďalších 64 GB.

Skvelú multimediálnu zábavu zaistí špičkový reproduktor nasmerovaný priamo k užívateľovi. Kvalitné ozvučenie pri počúvaní hudby, sledovaní videa aj hraní hier vás oslní aj vďaka prítomnosti technológie SonicMaster. Majitelia bezdrôtových Bluetooth slúchadiel môžu zajasať. Kodek aptX totiž zabraňuje zníženiu kvality pri bezdrôtovom prenose audio súborov. Nezabudlo sa však ani na prenos videa na monitor alebo televízor. Váš multimediálny obsah si tak na veľkú obrazovku môžete preniesť prostredníctvom technológie Miracast.

Na svoje si prídu aj milovníci momentiek. S 2 MPx fotoaparátom zachytíte do vašej životnej zbierky neopakovateľné zážitky. Podporné funkcie navyše vylepšujú prácu s fotením a následne aj so samotnými fotkami. Pomocu ASUS Gallery môžete upravovať, triediť a nakoniec aj zdieľať vaše obrázky s priateľmi aj rodinou. Pomocou TimeRewind vyhotovíte počas 3 sekúnd 31 obrázkov, z ktorých vyberiete ten najlepší - už nikdy vám neutečie neopakovateľný okamih. Za zmienku stoja aj režimy All Smiles a Smart Remove. Predná strana tabletu obsahuje aj kameru s rozlíšením 0,3 MPx na videohovory. Ďalej vo výbave tabletu nechýba WiFi, Bluetooth a na cestách oceníte aj zabudovaný GPS modul.

Kód:  NA042b6
Produktové číslo:  ME181CX-1A033A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02