Obnoviť stránku

ASUS MATRIX-R9280X-3GD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS MATRIX-R9280X-3GD5

Asus pokračuje v tradícii zásobovaní hráčov, ktorí hľadajú rýchlosť a plynulosť, výkonnými kartami. Hodiny optimalizácia stojí pri zrode továrenského jadra s frekvenciou 850 MHz, ktoré ale väčšinu času poctivo maká na hranici 1000 MHz. DIGI + VRM prináša digitálny kontrolu, Ktorá je efektívnejšia a stabilnejší ako analógová. TweakIt poskytuje flexibilné doladenie parametrov počas hrania alebo testovania. Stačí korigovať pomocou tlačidiel plus a mínus.
Tlačidlo Safe Mod resetuje kartu a nastaví pôvodné hodnoty BIOSu a frekvenciou. Funkcia je veľmi užitočná, pretože dodáva pocit istoty a pokoja. Populárne chladiace riešenie DirectCU II 3x tichšie ako referenčné riešenie a má 6x lepšie prúdenie vzduchu. Taktiež dodáva karte svoju masívnosť, ktorá len podčiarkuje celkovú silu. Tá je napájaná dvojicou 8 pinových konektorov.
Ojedinelá LED indikácia na zadnej časti grafickej karty zobrazuje aktuálne vyťaženie. Farby sa dynamický mení v reálnom čase. Pri červenom svetielka stačí 1 stlačenie a funkcie Turbo Fan Activator roztočí vetráky na najvyššie otáčky. Milovníkov viac monitorov poteší štvorica Display Portov spolu s dvojicou DVI-D. Celkom právom sa radí do rodiny Republic of Games (ROG).

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 280X
Počet stream procesorov 2 048×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 6 000 MHz (6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet Dual CrossFireX, Quad CrossFireX

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Trojslotový

Spotreba

Kód:  EC571r
Produktové číslo:  90YV04Z1-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01