Obnoviť stránku

ASUS MATRIX-GTX980TI-P-6GD5-GAMING

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS MATRIX-GTX980TI-P-6GD5-GAMING

Myslíte to s hraním počítačových šlágrov skutočne vážne? Potom vám nezostáva nič iné ako siahnuť po novom modeli s čipom NVIDIA GeForce GTX 980Ti. Starostlivo vykonaná karta od špičkového výrobcu Asus v sebe ukrýva vybrúsený diamant v podobe úplne nového čipu GM200. Ten patrí do architektúry Maxwell, ktorá je doslova pretkaná najmodernejšími technológiami tak, aby poskytla naozajstný zážitok z hry a radí sa na pomyselný vrchol vo svete jednočipových grafických kariet.

Kľúčové vlastnosti

  • Najvyspelejší model pre váš vysnívaný stroj
  • O 20 % lepší výkon oproti referenčnému vyhotoveniu
  • 6 GB pamäte so závratnou rýchlosťou 7200 MHz
  • Špičkový chladič zaručuje nízke teploty a tichý chod
  • Herné zážitky aj v 4K kvalite
  • GPU Tweak na jednoduché streamovanie a ladenie karty

Stvorené, tými najlepšími

Kartu navrhli fanúšikovia pretaktovania. Spadá do rodiny ROG a disponuje niekoľkými exkluzívnymi nástrojmi na okamžité a bezpečné pretaktovanie. Pre vášnivých hráčov tvorí známy rad Matrix tú najlepšiu, najtichšiu a najplynulejšiu grafickú kartu, ktorá láme rekordy.

Žiadajte po svojej grafike maximum

Karta naplno využíva 2816 CUDA jadier komunikujúcich cez 384-bitovú pamäťovú zbernicu. Frekvencia samotného jadra sa pohybuje na žeravej hodnote 1216 MHz. Exkluzívna a oceňovaná technológia chladenia, známa pod označením DirectCU II, odvádza skutočne špičkovú prácu. Spoločne so špeciálne navrhnutými ventilátormi udržuje kartu o 30 % chladnejšiu a trikrát tichšiu ako referenčný model.

Exkluzívne novinky

Karta je od samého začiatku určená pre nadšencov overclockingu. Preto je vybavená niekoľkými užitočnými technológiami na jednoduchšie a bezpečné taktovanie. Farebný LED indikátor na boku karty zobrazuje stav zaťaženia grafického procesora. Žiari v štyroch farbách a ukazuje aktuálny výkon v reálnom čase. Memory Defroster je úplne nová technológia výhradne pre značku ASUS. Má za úlohu udržať potrebnú stabilitu karty pri extrémnom pretaktovaní za teplôt pod bodom mrazu. Jednoduchým spínačom zamávajte nepríjemnému cold bugu. Ak vás experimentovanie prestalo baviť, stačí stlačiť tlačidlo Clear VBIOS, ktoré obnoví frekvenciu a napätie karty na základnú hodnotu.

Intuitívne ladenie

Ku karte je dodávaný užitočný nástroj GPU Tweak II, ktorý pomôže pri ladení výkonu karty. Ponúka intuitívne a prehľadné rozhranie pre nastavenie vašej karty. Získate tak maximálny potenciál na pretaktovanie, ktoré je bezpečné a jednoduché. Prídavný program XSplit Gamecaster umožní jednoduché streamovanie hier. Obsahuje mnoho funkcií na pridávanie obrázkov, textov a ďalších do videa.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 295,2 mm
Výška 138,2 mm
Hĺbka 50,9 mm

Čip

Modelové označenie GTX 980 Ti
Počet stream procesorov 2 816×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 216 MHz
Frekvencia pamäte 7 200 MHz (7,2 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet 2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Trojslotový

Spotreba

Kód:  EC295r2i
Produktové číslo:  90YV08S0-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09