Obnoviť stránku

ASUS M32AD-CZ010S

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS M32AD-CZ010S

Ak potrebujete skutočne kvalitnú pracovný stroj, ktorý tiež poskytne dostatočnú mieru voľnočasového vyžitia, je pre vás pripravený stolný počítač ASUS M32AD-CZ010S. Medzi jeho hlavné klady patrí predovšetkým tichá prevádzka, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Počítače ASUS pri výrobe postupujú rad náročných testov, ktoré odhalí najmenší problém a tiež poskytnú dokonalú odladěnost celého systému.

Kľúčové vlastnosti

  • Predinštalovaný operačný systém Windows 8.1 s možnosťou upgrade na Windows 10
  • Výkonný procesor z rodiny Haswell
  • Wi-Fi modul pre jednoduché pripojenie k internetu odkiaľkoľvek
  • Elegantný dizajn a parádny konektivita
  • Ľahko prístupné porty na prednej strane skrine vrátane čítačky pamäťových kariet
  • Predĺžená záruka na 3 roky

Najnovšie komponenty a skvelá výbava

Keďže aj pracovné počítače sú v súčasnosti často vystavené viac pusteným aplikáciám naraz, či audiovizuálnemu obsahu, boli stroje M32 osadené najmodernejšími súčiastkami, aby poskytli dostatočný výkon pre všetky vaše potreby. Základná doska s chipsetom H81 v sebe ukrýva výkonný procesor Intel i5 4460 z rodiny Haswell, ktorého jadrá v základe bijú na frekvencii 3,2 GHz, avšak dokáže sa v prípade vyššej záťaže automaticky pretaktovať až na 3,4 GHz. Procesora zdatne sekunduje hneď 8GB operačnej pamäte DDR3, vďaka čomu bude beh aj viac aplikácií veľmi rýchly a odozva systému svižná. Pre vaše audiovizuálne použitie je neskôr v systéme pripravená kvalitné grafická karta NVIDIA GeForce GTX 745 sa 4GB pamäte, čo zase znamená, že nebudete mať problémy s nedostatkom grafického výkonu, či sa budete venovať sledovanie multimédií, či prácu v pokročilých grafických programoch.

Tichý, s perfektnou konektivitou

K práci je potrebné predovšetkým plné sústredenie a ticho, a preto počítače M32 disponujú skutočne tichým chladením, ktorého produkovaný hluk za všetkých okolností zostáva pod úrovňou 25dB. To však rozhodne nie je všetko - aby ste mohli pracovať s rozličnými typmi multimédií, bez nutnosti dokupovať akékoľvek príslušenstvo, počítač disponuje HDMI výstupom napríklad pre prehrávanie filmov na vašej televízii - a dokonca aj čítačkou pamäťových kariet 6v1. Pre rýchly prenos dát za pomocou napríklad flash diskov sú následne pripravené hneď dva porty s rýchlym rozhraním USB 3.0. Rovnako nechýba ani Wi-Fi modul 802.11 AC, vďaka čomu bude pripojenie k internetu odkiaľkoľvek úplnou hračkou.

Hudba pre vaše uši

Či už budete sledovať filmy, či počúvať vaše obľúbené hudobné interpretov, všetko bude znieť skvele vďaka aplikácii ASUS Audiowizard s 5 možnými nastaveniami pre hudbu, filmy, hry, nahrávanie hlasu a reči. Spoločne s žiadanou technológiou ASUS SonicMaster potom bude ľahostajné, či využívate na prehrávanie slúchadlá alebo reproduktory, inteligentný systém si poradí v každej situácii a prispôsobí zvuk vám na mieru.

Kód:  TA235b3
Produktové číslo:  M32AD-CZ010S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11