Obnoviť stránku

ASUS K31CD-K-CZ001T

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS K31CD-K-CZ001T

Elegantný stolný počítač je vhodný pre multimediálne použitie v domácnosti aj pri práci v kancelárii. VivoPC K31CD je vybavený kombináciou moderných komponentov pre stabilný a spoľahlivý chod. Efektívny multitasking má na starosti úsporný procesor Intel Core i3 7100 radu Kaby Lake a plynulé prehrávanie videa či editáciu fotografií zaobstaráva grafická karta NVIDIA GeForce GT 720 s vlastnou 2 GB pamäťou. Ako operačný systém tu nájdete Windows 10 Home, vďaka ktorému je možné počítač ihneď používať. Stačí pripojiť monitor, klávesnicu a myš.

Základné vlastnosti počítača ASUS K31CD

  • Elegantný dizajn s brúseným predným panelom
  • Ľahko dostupné konektory USB a 3,5 mm jack
  • Úporný procesor Intel Core i3 Kaby Lake
  • Dedikovaná grafická karta NVIDIA
  • DVD mechanika pre zálohovanie
  • 1 TB disk pre vaše dáta, filmy aj fotografie
  • Integrovaná WiFi pre rýchly internet
  • Operačný systém Windows 10 Home

Multimediálna výbava pre každého

Grafická karta dokáže zobrazovať detailný obraz v rozlíšení až 4K, teda 3 840 × 2 160 bodov. K tomu pridajte ohromujúci zvukový zážitok s Asus SonicMaster a získate skvelý audiovizuálny zážitok. K internetu sa pripojíte cez rýchlu WiFi štandardu 802.11 ac, ktorý je až 8 × rýchlejší než staré 802.11 g. Periférie alebo externý disk rýchlo pripojíte prednými USB konektormi. Nechýba DVD mechanika a čítačka pamäťových kariet pre jednoduché zálohovanie.

 
Kód:  TA230f30
Produktové číslo:  K31CD-K-CZ001T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14