Obnoviť stránku

ASUS K31BF-CZ033T čierny

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS K31BF-CZ033T čierny

ASUS K31BF-CZ033T čierny je počítač typu Middle-Tower. Počítačová skriňa, v ktorej sú všetky komponenty, je vyrobená z kvalitného ľahkého hliníka. Predný panel má veľmi pekný dizajn, je vybrúsený, tak aby pripomínal textúru surového dreva. Nad touto zbrúsenou časťou sa nachádza tlačidlo napájania a konektory na pripojenie ďalších médií k počítaču. Nechýba tu ani CD-ROM mechanika, ktorú oceníte najmä pri inštalácii nových programov, alebo pri sledovaní filmov. Bočné strany sú už vyrobené z plechu, na ktorom je vyrazené logo ASUS. Zadná strana počítača slúži len pre konektorovú výbavu a pripojenie počítača k elektrine. ASUS K31BF-CZ033T je počítač, ktorý použijete primárne pre kancelársku prácu, ale určite postačí aj herným nadšencom.

Kľúčové vlastnosti počítača ASUS K31BF-CZ033T čierny

  • Moderný dizajn skrine
  • Štvorjadrový AMD procesor
  • Veľká konektivita
  • Počítač dodávaný so zdrojom
  • Grafická karta NVIDIA s vlastnou 2 GB pamäťou
  • Najnovšie konektory USB 3.1 prvej generácie
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home
  • Čítačka kariet na prednom paneli

Výkonné komponenty na čele s grafickou kartou NVIDIA

V počítači tiká štvorjadrový procesor AMD A10-7800 na frekvencii 3,5 GHz, môžete ho ale pretaktovať na hodnotu 3,9 GHz. Pre hladký chod systému tu výrobca inštaloval 8 GB operačnú pamäť typu DDR3, tie sú rýchlejšie a úspornejšie, ako staršie typy týchto pamätí. O grafickú stránku počítača sa stará dedikovaná karta NVIDIA GT 720 s vlastnou 2 GB pamäťou. Tá bohato postačí pre hranie s nastavením na vyššie detaily. Pre systém i dáta je v počítači inštalovaný 1 TB pevný disk pre systém aj dáta. V skrini je už zabudovaný 200 W zdroj. Na pevnom disku je nainštalovaný najnovší operačný systém Windows 10 Home so 64-bitovou architektúrou. Pre každého používateľa tohto systému sú dostupné aktualizácie, ktoré vylepšujú a vylaďujú systém. Aktualizácie pre Windows 10 sú zadarmo.

Poriadna konektorová výbava s najmodernejšími USB 3.1

Počítač ASUS K31BF-CZ033T disponuje veľkou konektivitou. K internetu sa môžete pri tomto modeli pripojiť dvoma spôsobmi. Ak preferujete pripojenie cez klasický Ethernet kábel, môžete využiť štandardný RJ-45 konektor. Ak však túto možnosť pripojenia cez kábel nemáte, je tu pripravený vstavaný WiFi modul s podporou pásiem ac. Na prednom paneli je čítačka so šiestimi konektormi, sú tu USB porty pre pripojenie flash diskov, konektory pre pripojenie slúchadiel a mikrofónu a dvojica čítačiek kariet. V počítači je aj Bluetooth prijímač a vysielač vo verzii 4.0, ten sa hodí najmä pre rýchle spojenie napríklad s mobilným telefónom. Na zadnej strane sú ďalšie USB porty, ale aj DVI konektor a HDMI konektor pre pripojenie počítača k zobrazovaciemu zariadeniu, či už je to televízia alebo monitor.

Kód:  TA230e50
Produktové číslo:  K31BF-CZ033T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11