Obnoviť stránku

ASUS K30AD-CZ004S

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS K30AD-CZ004S

Stolový počítač ASUS odráža tradíciu špičkovej kvality, inovácie a dlhej životnosti. Ich užívatelia oceňujú najmä úžitkovú hodnotu, tichú prevádzku, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Pri výrobe podstupujú rad náročných testov, ktoré dopredu odhalia najmenší problém. Každodenná zábava vo víre internetu a ďalších multimediálnych pôžitkov môže práve začať.

Rýchlejší, chladnejší a zvučnejší

Vybavený prvotriednym hardvérom sa počítač ASUS M31AD nezľakne ani náročnejšieho nasadenia, predovšetkým vďaka jedinečnému systému chladenia ASUS smart cooling, ktorý zabraňuje usadzovaniu prachu a znižuje prevádzkovú teplotu až o 11,4°C.

S pokročilým multitaskingom a profesionálnymi programami si poradí procesor Intel Pentium G3240 z najmodernejšieho radu Haswell. Ak príde čas na hranie zábavných hier, o slovo sa prihlási grafická karta Intel HD Graphics, ktorá oplýva slušným výkonom. Neobmedzenú konzumáciu Full HD videa podporí maximálne čistý a jasný zvuk prostredníctvom technológie SonicMaster. Použitie prvotriednych komponentov potom zdôrazňuje záruka 3 roky, s vyzdvihnutím priamo u zákazníka.

Ukladajte!

Na pevný disk s peknou kapacitou 1 TB sa zmestí nepreberné množstvo fotiek z dovolenky i hudobných songov. Vítanou súčasťou je okrem čítačky pamäťových kariet aj rozhranie USB 3.0. Zreteľne navýšenú prenosovú rýchlosť a ľahko prístupné porty na prednej strane si jednoducho zamilujete. Cloudové úložisko s kapacitou 100 GB na tri roky zadarmo vám dovolí pristupovať k svojim súborom z akéhokoľvek zariadenia.

Súčasťou počítača je aj operačný systém Microsoft Windows 8.1 64-bit. Užite si všetky funkcie najnovšieho operačného systému od firmy Microsoft.

Kód:  TA226b2
Produktové číslo:  K30AD-CZ004S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04