Obnoviť stránku

ASUS HS-W1

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS HS-W1

Bezdrôtový headset Asus HS-W1 vám poslúži k realizácii krištáľovo čistého počúvania hudby a pohodlnej komunikácii s priateľmi či spolubojovníkmi. Jeho intuitívne "plug-and-play" nastavenie vám umožní vychutnať si bezdrôtové internetové hovory či počúvanie hudby až na vzdialenosť 15 metrov. Dva 40 mm meniče vytvárajú plný stereo zvuk, o ktorého optimalizácii sa stará vstavaný ekvalizér. Pohodlné nastavenie hlasitosti navyše umožňuje integrované ovládanie, umiestnené priamo na slúchadlách.
Snímanie hlasu obstaráva pokročilý mikrofón s filtráciou šumu, ktorý efektívne odstraňuje ruchy na pozadí. Keď ho otočíte smerom nahor, tak sa automaticky stlmí. Pri otočení smerom dole ja zase realizované zdvihnutie hovoru. Dodávaná nabíjacia batéria ponúkne až osem hodín nepretržitej prevádzky. Akonáhle začne dochádzať, stačí headset zapojiť do USB portu pomocou dodávaného kábla a môžete pohodlne pokračovať v komunikácii. Maximálne pohodlie pri počúvaní obstaráva dvojica 70 mm náušníkov, ktoré sú vyrobené tak, aby netlačili ani pri celodennom používaní. Bezproblémové prenášanie zase uľahčuje skladacie prevedenie a odolné cestovné púzdro, ktoré sa zmestí do akejkoľvek tašky.
Parametre a špecifikácie:
Zvukové charakteristiky:
Priemer meniča: 40 mm
Frekvenčný rozsah (slúchadlá/mikrofón): 20 - 20 000 Hz/100 - 10 000 Hz
Skreslenie (T.H.D): ?3%
Dátový prenos:
Bezdrôtová technológia: 2,4 GHz
Maximálny dosah: 15 m
Pripojenie k PC: USB vysielač (nabíjací USB kábel)
Napájanie:
Typ batérie: Li-pol
Prevádzková doba (na jedno nabitie): až 8 hodín
Pohotovostný režim: až 3 mesiace
Doba nabíjania (plné nabitie): 3 hodiny
Prevedenie:
Rozmery: 180 x 175 x 65 cm (D x Š x V)
Hmotnosť: 170 g
Príslušenstvo:
Púzdro
Napájací kábel
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  NM024d
Produktové číslo:  90-YAHI6130-UA00-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01