Obnoviť stránku

ASUS HD5450-SL-1GD3-BRK

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS HD5450-SL-1GD3-BRK

Grafická karta HD5450 od spoločnosti ASUS poskytuje dostatok výkonu pre multimediálne zostavy. Grafický čip AMD Radeon HD 5450 na frekvencii 650 MHz spolu s 1 GB grafickej pamäte DDR3, ktorá je taktovaná na 900 MHz, umožňujú svižný chod menej náročných hier a prehrávanie Full HD videa. Komunikácia jadra s pamäťou prebieha po 64bitovej zbernici. Karta je úplne tichá vďaka pasívnemu chladeniu a svojimi energetickými nárokmi patrí k najúspornejším modelom na trhu.
Vďaka kompaktným rozmerom môže byť karta osadená aj v menších počítačových skriniach. Samozrejmosťou je plná podpora štandardu DirectX 11, ktorú Radeony pätkovej série ponúkajú ako vôbec prvý na trhu. Pre pripojenie k monitoru alebo televízii karta ponúka výstupy DVI, D-Sub i moderné HDMI. Radeony série HD 5450 sú skvelou voľbou do úsporných multimediálnych zostáv a HTPC, kde naplno vyniknú ich najväčšie výhody - kompaktné rozmery, pasívne chladenie, akcelerácia videa či už spomínaná nízka spotreba.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie AMD Radeon HD5450
Počet stream procesorov 80×
Výrobné technológie 40 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 900 MHz (0,9 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.1
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Pasívny

Spotreba

TDP 19,1 W
Kód:  EC561d
Produktové číslo:  90-C1CP27-L0UAN0YZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19