Obnoviť stránku

ASUS GOLD20TH-GTX980-P-4GD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS GOLD20TH-GTX980-P-4GD5

Inovatívna a bleskurýchla grafická karta s čipom NVIDIA GeForce GTX 980 poteší každého herného fajnšmekra. Vnútri tejto zlatej edície nájdeme tie najmodernejšie technológie i nový čip GM204, ktoré vám sprostredkujú naozajstný zážitok z hry. Vo vnútri sa skrýva 2048 CUDA jadier komunikujúcich cez 256bitovú pamäťovú zbernicu. Frekvencia samotného jadra sa pohybuje na hodnote 1431 MHz.

Perfektné chladenie

Karta je charakteristická svojou bezhlučnou prevádzkou. Technológia chladenia DirectCU II s hlučnosťou 0 dB vám umožní vychutnať si hry bez akéhokoľvek rušenia, zníži teploty o 15% a vytvorí 3 × tichšie prostredie než referenčné riešenie. Využíva na to 10mm tepelnej trubice, ktorá dokáže od GPU odviesť o 40% viac tepla. Zbrusu nová technológia okamžitého zmrazenie Memory Defroster ihneď odmrazí pamäť karty pri pretaktovaní za teplôt pod bodom mrazu, a zaistí tak potrebnú stabilitu.

Stabilita

V bezpečnom režime Safe Mode môžete pretaktovávať bez obáv. Stačí jediné kliknutie na tlačidlo Clear VBIOS a obnovíte si predvolené frekvencie a napätia grafickej karty. Kondenzátory black metallic japonskej výroby so životnosťou 10 tisíc hodín prinášajú 5 × dlhšiu životnosť a o 20% lepšiu tepelnú odolnosť. Vďaka stabilite je karta vhodná aj k extrémnemu pretaktovaniu. Smelo môžete experimentovať s ladením výkonu. Jasné zobrazenie úrovne zaťaženia grafického jadra získate pomocou 4farebného LED indikátora, ktorý navyše osvetľuje vnútrajšok skrine. Funkcia XSplit Gamecaster zobrazí cez hernú obrazovku malý panel, s ktorého pomocou si môžete spustiť záznam alebo streamovanie hry, jediným kliknutím.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 297,2 mm
Výška 152,4 mm
Hĺbka 40,6 mm

Čip

Modelové označenie GTX 980
Počet stream procesorov 2 048×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 317 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EC295r
Produktové číslo:  90YV07J2-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09