Obnoviť stránku

ASUS GTX950-OC-2GD5

4,7 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS GTX950-OC-2GD5

Horúca novinka v podobe hernej grafiky NVIDIA GTX 950 s výkonnou architektúrou MAXWELL už vás nedočkavo vyhliada. Hoci na svoje rozmery sa môže karta zdať low-endovou grafikou, opak je pravdou. V kompaktnom tele grafika ASUS GTX 950 skrýva moderné technológie a ponúkne hneď niekoľko tromfov ako nižšiu cenu, nižšiu spotrebu a podporu všetkých najnovších technológií NVIDIA. Dokáže tak zaujať širokú hráčsku základňu.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery
  • Exkluzívne tiché chladenie
  • Rýchla 2GB pamäť
  • Podpora DirectX 12

Prvotriedna kvalita

Grafiky ASUS sú vyrábané pomocou Auto-Extreme technológie, ktorá využíva ako prvá 100 % automatizovaného výrobného procesu. S použitím prvotriednych súčiastok Super Alloy Power II sa zvyšuje efektivita a znižuje strata výkonu. Dostanete tak neprekonateľnú kvalitu a spoľahlivosť, ktorá vás podrží aj v tých najnapínavejších situáciách.

Malý dravec

Karta je vhodná vďaka svojim kompaktným rozmerom pre stavbu malého a výkonného počítača. Skvelá voľba pre hráčov, ktorí si svoj počítač ľahšie dopravia na LAN párty. Inovatívny dizajn systému chladenia využíva maximálne efektívne prúdenie vzduchu a dostatočne ochladí všetky komponenty grafickej karty. Samotné 28 nm jadro finguje na frekvencii 1076 MHz. Dokáže sa však pretaktovať až na krásnych 1279 MHz. Na pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená štandardným konektorom DVI, HDMI a DisplayPortom.

Všetko pod kontrolou

Dodávaný softvér GPU Tweak II vám poskytne komplexný nástroj pre správu vašej grafiky. Úplne nové a intuitívne používateľské rozhranie vám pomôže ľahko kartu pretaktovať, kontrolovať jej stav a mnoho ďalšieho. Novinkou je funkcia XSplit Gamecaster, ktorá sa stane pravou rukou všetkým streamerom. Stlačením klávesovej skratky vyvolá priamo v hre špeciálnu ponuku pre nastavenie streamovania s množstvom inteligentných funkcií.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 210,82 mm
Výška 114,3 mm
Hĺbka 40,64 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 950
Počet stream procesorov 768×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 076 MHz
Frekvencia pamäte 6 610 MHz (6,61 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový
Kód:  EC295d3
Produktové číslo:  90YV08V2-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08