Obnoviť stránku

ASUS GTX750TI-OC-2GD5

4,7 80 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS GTX750TI-OC-2GD5

Spoločnosť ASUS patrí medzi svetovú špičku v oblasti výpočtovej techniky. Dlhodobé smerovanie za maximálnou kvalitou stelesňuje tajné sny početnej hráčskej obce. Túžba po plynulejšej snímkovej frekvencii, absolútnom tichu a nízkej spotrebe elektrickej energie tvorí náročné zadania aj pre skúsených inžinierov. Dobre zabehnutá spolupráca s americkou firmou NVIDIA sa premenila na nadmieru vyspelý kúsok.


Má silu na rozdávanie

GeForce GTX 750 Ti má k dispozícii sústredený výkon 640 CUDA jadier, komunikujúcich cez 128-bitovú pamäťovú zbernicu. Vysoký takt 2 GB GDDR5 pamätí je nastavený na 5400 MHz a rozhýbe väčšinu najnovších hier aj vo Full HD rozlíšení.
Na prvý pohľad zaujme dokonalé chladenie pomocou rozmerného hliníkového bloku, ktorý ofukuje dvojica 80 mm regulovateľných ventilátorov. Minimálna spotreba a nízka hlučnosť patrí medzi veľkú pýchu tohto radu.

Má síly na rozdávání

Správná opora pro nekompromisní hráče

Správna opora pre nekompromisných hráčov

Modernizovaná architektúra Maxwell privádza jadro GM107 k maximálnemu využitiu. Základná frekvencia si spokojne pradie na 1072 MHz, ale nie je problém ju popohnať až na 1150 MHz. Technológia GPU Boost totiž monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každej hre dosiahli optimálny výkon.
Exkluzívne komponenty z radu Super Alloy Power majú lepšiu odolnosť, vyššiu životnosť a celkovo sa postarajú o nižšie prevádzkové teploty.


Zaraďte najvyšší stupeň

Nekompromisné spracovanie priam nabáda k pokročilým hrám s výkonom karty. Pomocou špeciálneho programu môžete v reálnom čase vyladiť jednotlivé frekvencie na maximálne hodnoty. Navýšenie FPS sa hodí do každej hry. Veľkým ťahákom dnešnej doby je tiež streamovanie vašej obrazovky priamo na špecializovaný herný portál Twitch.tv. Podeľte sa o vlastné herné zážitky s celým svetom.

Zařaďte nejvyšší stupeň

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 115 mm
Výška 39 mm
Hĺbka 218 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Počet stream procesorov 640×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 072 MHz
Frekvencia pamäte 5 400 MHz (5,4 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 60 W
Kód:  EC294o1
Produktové číslo:  90YV05J0-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04