Obnoviť stránku

ASUS GTX750-OC-4GD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS GTX750-OC-4GD5

Vysoko výkonná grafická karta s osvedčeným jadrom GeForce GTX 750. Ideálne riešenie v prípade, že si chcete vychutnať najnovšie herné trháky v maximálnej obrazovej kvalite. Srdcom zariadenia je pamäť GDDR5 4 GB, ktorý tiká na frekvencii 5010 MHz. To je skvelý základ pre hranie hier vo vysokom rozlíšení. Maximálne podporované rozlíšenie je až na úrovni 4K - 4096 × 2160 pixelov. Samozrejme nechýba ani podpora DirectX 11, ktorý zaisťuje v jednotlivých scénach oveľa viac detailov. Postavy, budovy i krajina tak budú vykreslené s dokonalou vernosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon
  • Výkon zvyšujúci technológie
  • Intuitívny softvér s funkciou pre jednoduché streamovanie
  • Dlhodobá životnosť
  • Efektívne chladenie
  • Tichý chod

Nadpozemský výkon - plynulá obrazová reprodukcia za akýchkoľvek podmienok

Základný takt jadra je 1059 MHz. Avšak v prípade potreby je možné ho vyhnať až na úctyhodných 1137 MHz. Okrem toho je na pomoc celý rad najmodernejších technológií, ktoré zaistia maximálne plynulý herný zážitok. Najzaujímavejšími z nich sú NVIDIA PhysX a NVIDIA Adaptive V-Sync. Prvá menovaná má na starosti vykreslenie zložitých efektov v reálnom čase, akými sú napríklad oslňujúce výbuchy alebo realistické postavy, na základe rýchlejšieho prepínania medzi spracovaním grafiky a fyziky. Druhá v poradí zabezpečuje plynulosť hrania tým, že upravuje hodnoty VSync podľa aktuálnej snímkovej frekvencie.

Pomyselnou čerešničkou na torte je intuitívny softvér ASUS GPU Tweak, prostredníctvom ktorého môžete nastaviť frekvenciu, napätie a rýchlosť ventilátora grafickej karty presne podľa svojich predstáv. Súčasťou je okrem iného tiež praktická funkcia XSplit Gamecaster, ktorý zobrazí cez hernú obrazovku malý panel, s ktorého pomocou môžete spustiť záznam alebo streamovanie hry jediným kliknutím.

Dlhšiu životnosť a lepšie chladenie

Jednotlivé komponenty karty pozostávajú zo špeciálnej zliatiny. Tá znižuje napäťové straty, prevádzkové teploty a zvyšuje odolnosť. Navyše disponujú cievky extrémne pevným jadrom, čo má za následok absenciu nepríjemného zvuku pri plnom zaťažení. V neposlednom rade stojí za zmienku aj prachotesný ventilátor. Všetko spoločne preukázateľne zlepšuje chladenie a predlžuje životnosť grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 190,5 mm
Výška 35,6 mm
Hĺbka 111,7 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 137 MHz
Frekvencia pamäte 5 010 MHz (5,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EC294o5
Produktové číslo:  90YV07W0-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17