Obnoviť stránku

ASUS GT730-2GD3

4,4 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS GT730-2GD3

Spoločnosť ASUS prináša podarený kúsok, ktorý hľadí na nízku cenu, ale zároveň na kvalitné vyhotovenie. Nový model s označením GeForce GT 730 mieri do bežných zostáv s dôrazom na multimediálny výkon. Úplne bez problémov zaistí prehrávanie Full HD videa aj spustenie celého radu hier. V tejto oblasti však musíte zľaviť zo svojich nárokov a skôr nastaviť nižšiu detaily.
Model od spoločnosti Asus poteší vlastným návrhom chladiča so zvýšenou odolnosťou proti časticiam prachu. Továrenská frekvencia jadra 700 MHz a 2 GB DDR 3 pamäte na 1600 MHz môžete ľahko navýšiť pomocou softvéru GPU Tweak, v ktorom upravíte frekvenciu a napätie procesora, rýchlosť otáčok ventilátora a mnoho ďalšieho pomocou intuitívneho rozhrania. GPU Tweak ponúka aj nástroj na jednoduché streamovanie v reálnom čase - takže ostatní môžu naživo sledovať presne to, čo práve vidíte a čo robíte na svojom monitore. Pre požadovanú vysokú stabilitu, dlhšiu životnosť a menšie zahrievanie vybavil Asus grafickú kartu komponentmi Super Alloy Power.
O zaujímavé navýšenie celkového výkonu sa postará technológia GeForce Experience, ktorá automaticky aktualizuje ovládače a nastaví všetky parametre na ideálne hodnoty. Rozhodne poteší prítomnosť žiadaných výstupov v podobe VGA, DVI i HDMI.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 111 mm
Hĺbka 163 mm

Čip

Modelové označenie GT 730
Počet stream procesorov 96×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

Kód:  EC293u9a
Produktové číslo:  90YV06K0-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02