Obnoviť stránku

ASUS GT630-DCSL-2GD3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS GT630-DCSL-2GD3

Grafická karta nižšej triedy, ktorá je však nabitá užitočnými technológiami a predstavuje tak lepšie riešenie než integrované grafické čipy priamo v procesoroch. Oproti nižšiemu modelu GT 620 ponúka vyššie taktované grafické jadro, rýchlejší pamäťové čipy a pamäťovú zbernicu o 2-násobné šírke s výrazne vyššou priepustnosťou. Karta bude vhodná do zostáv zameraných na domácu prácu s multimédiami, akceleráciu HD videí vrátane Blu-ray 3D za sprievodu 7.1kanálového zvuku a pre hranie starších či menej náročných hier.
Model v prevedení ASUS sa vyznačuje 2-násobnou kapacitou video pamäťou a prémiovými súčiastkami zo špeciálnej zliatinySuper Alloy Powerv napájacích okruhoch, ktoré napomáhajú zvyšovať výkon vďaka menším napäťovým stratám, lepšej odolnosti a nižším prevádzkovým teplotám. Konkrétny model sa vyznačujepasívnym chladením, Ktoré nevytvára žiadny hluk a vy tak môžete mať krásne tichý počítač vo svojej domácnosti.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:
20,32 x 14,22 x 3,55 cm

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GT 630
Počet stream procesorov 96×

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 1 800 MHz (1,8 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)

Chladenie

Typ chladiča Pasívny

Spotreba

Kód:  EC293s
Produktové číslo:  90-C1CSE2-S0UAN0YZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07