Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ASUS GT610-1GD3-L

5,0 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS GT610-1GD3-L

Grafická karta Asus GT610-1GD3-L je určená pre zostavy s nižšími nárokmi pre grafický výkon. Výborne sa hodí do počítačov na kancelárske využitie a do domácich strojov určených na prehrávanie multimédií. Vzhľadom k malým rozmerom je vhodná do low-profile skríň, využijete ju tak aj vo vašom HTPC. Špeciálne prachotesný ventilátor a minimálna hladina hluku tak nebudú rušiť váš zážitok pri sledovaní HD videa.
Aj napriek nízkej cene karty sú podporované najmodernejšie grafické technológie. Karta disponuje technológiou NVIDIA CUDA, umožní preto počítať zložité výpočty na grafickom procesore. NVIDIA PhysX podporuje fyzikálne výpočty, vďaka ktorým si vychutnáte dynamické vizuálne efekty ako žiarivé výbuchy, reaktívne trosky, realistickú vodu a skutočne verné postavy. Podpora DirectX 11.1 a 1 GB grafickej pamäte vám tak dovolí zahrať si s touto kartou i menej náročné hry.
Využitie špeciálnej zliatiny Super Alloy Power v napájacích okruhoch navyše napomáha zvyšovať výkon vďaka menším napäťovým stratám, lepšej odolnosti a nižším prevádzkovým teplotám. Funkcie a výkon grafickej karty budete mať vždy pod kontrolou s pomocou software GPU Tweak, ktorý vám umožní intuitívne ladenie karty v reálnom čase. Sledovať teplotu karty, meniť otáčky ventilátora alebo kartu rovno pretaktovať bude otázkou niekoľkých kliknutí.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GT 610
Počet stream procesorov 48×
Výrobné technológie 40 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 1 200 MHz (1,2 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 29 W
Kód:  EC293j1
Produktové číslo:  90-C1CSC2-L0UANAYZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14