Obnoviť stránku

ASUS G10AC-CZ009S

5 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS G10AC-CZ009S

Pod kontrolou

Základná výbava

Skvělá grafika a zvuk

Skvelá grafika a zvuk

Zostava má zabudovanú grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 760 a 8GB RAM, a preto sa nemusíte báť hrania ani tých najnáročnejších hier. S technológiou nVidia 3D Vision Surround si môžete ľahko zobrazovať až na štyroch monitoroch. Technológia SonicMaster zase zaručuje zvuk špičkovej kvality.

Bezkonkurenční výkon

Bezkonkurenčný výkon

Vďaka procesorom 4. generácie Intel Core i7, výkonnej 3D grafike a kvalitnému zvuku je stolný počítač Asus zárukou fantastického výkonu. Ľahko si poradí aj s najnáročnejšími úlohami, ako je prehrávanie UltraHD videa v rozlíšení 4k, úprava fotografií vo vysokom rozlíšení a hranie najnovších hier v maximálnej kvalite.

Tichý provoz

Nízke prevádzkové teploty a tichá prevádzka

Exkluzívny systém chladenia ASUS Smart Cooling zabraňuje usadzovaniu prachu, znižuje prevádzkové teploty až o 11,4°C a upravuje rýchlosť ventilátorov procesora podľa jeho aktuálneho zaťaženia, čím prispieva k stabilnému a spoľahlivému fungovaniu systému.

Kapacita a konektivita

Kapacita a konektivita

Kapacita disku počítača je 2TB, teda sa nemusíte báť nedostatku miesta na disku. O konektivitu sa starajú porty USB 2.0 (4X), USB 3.0 (6X), čítačka kariet a HDMI.

Možnosti

Najlepšie základné dosky na svete - stolové počítače od spoločnosti ASUS sú postavené na najlepších základných doskách na trhu.

ASUS Power Pack - mobilná dobíjacia stanica, ktorá umožňuje dobíjanie zariadenia na cestách.

USB 3.0 s technológiou Ai Charger - Technológia SuperSpeed USB 3.0 prináša v porovnaní s predchádzajúcou generáciou USB až 10 × vyššie prenosové rýchlosti a nabíja zariadenia až o 50% rýchlejšie.

AI Suite II - ponúka prístup k mnohým nástrojom, ktoré užívateľovi umožnia nastavenie systému presne podľa predstáv. Patrí medzi ne napr. možnosť pretaktovania, správa napájania alebo funkcie pre reguláciu otáčok ventilátorov.

Operační systém

Súčasťou počítača je aj operačný systém Microsoft Windows 8.1 64-bit. Užite si všetky funkcie najnovšieho operačného systému od firmy Microsoft.

Kód:  TA226m3
Produktové číslo:  G10AC-CZ009S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01