Obnoviť stránku

ASUS ExpertBook B5 B5302/Flip B5 B5302

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ExpertBook B5 B5302/Flip B5 B5302

Šablóna-profesionálne-zošity

Profesionálny notebook

ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Prečo chcieť notebook

ASUS ExpertBook B5/Flip B5?


Pevná, alebo preklopiteľná konštrukcia

Špičkové zabezpečenie


Full HD IPS displej

Podsvietená klávesnica

Grafická karta Intel Iris Xe Graphics

Štvorjadrový procesor

Prednosti notebooku

ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Notebook ASUS ExpertBook B5 v pevnej, alebo preklopiteľnej verzii Flip

Spoľahlivý, štýlový a s hmotnosťou 1 kg ľahko prenosný firemný notebook ASUS ExpertBook B5 s precízne spracovaným minimalistickým hliníkovým šasi sa stane perfektným spoločníkom na vaše pracovné aktivity i zábavu. Laptop je nabitý špičkovými technológiami, disponuje vysokým výkonom, batériou s vysokou kapacitou a konštrukciou odolnou proti nárazom. Presne navrhnutý ErgoLift pánt bezpečne drží displej v ľubovoľnom uhle a pri mierne sklopenej klávesnici ponúkne vždy dokonalú polohu pri písaní. Vo verzii Flip funguje ako štýlový notebook, alebo praktický tablet, či čokoľvek medzi tým.

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Laptop ASUS ExpertBook B5 spĺňa požiadavky platformy Intel Evo

Laptop ASUS ExpertBook B5 s procesorom Intel najnovšej 11. generácie bol testovaný, vyladený a overený na splnenie požiadaviek novej platformy Intel Evo. Je teda zaručené, že vyhovuje potrebným hardvérovým špecifikáciám Intel a vyniká prémiovým výkonom, vynikajúcimi vizuálnymi vlastnosťami a úžasnou energetickou účinnosťou. 

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5
Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5


Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5 má vynikajúci výpočtový a grafický výkon

Notebook ASUS ExpertBook B5 ponúka rýchly výpočtový, sieťový a grafický výkon s možnosťou správy na podnikovej úrovni. Full HD displej s tenkými rámikmi, svietivosťou 300 nitov a 100 % farebným priestorom sRGB poskytne perfektne ostré farby a ponúkne jasný obraz aj v svetlých kanceláriách, alebo vonkajšom prostredí. 

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Profesionálne videokonferencie a kompletná konektivita laptopu ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Videokonferencie na profesionálnej úrovni zabezpečí obojsmerná technológia potlačenia hluku využívajúca umelú inteligenciu. Webkamera s inovatívnou 3D technológiou redukuje až 23 % náhodného šumu vznikajúceho najmä za horších svetelných podmienok a ponúka kvalitný obraz s ostrými detailmi. Aj vo výnimočne tenkom profile laptopu ASUS ExpertBook B5 nájdete všetko na pripojenie periférií. Okrem portov USB-A a HDMI sú tu dva porty USB-C s rozhraním Thunderbolt 4 s prenosovou rýchlosťou 40 Gb/s a podporou rýchleho nabíjania, ktoré umožňujú pripojenie 4K displejov. 

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5
Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5


Notebook ASUS ExpertBook B5 s ergonomickou klávesnicou s NumberPad 2.0

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5 je vybavený ergonomickou klávesnicou, ktorá zabezpečuje presnú spätnú väzbu a pohodlné písanie. Funkčné klávesy vám potom poskytnú okamžitý prístup k bežným úlohám a funkciám. ASUS NumberPad 2.0 integruje do touchpadu numerickú klávesnicu s LED podsvietením, ktoré uľahčuje rýchle zadávanie údajov. Zapína sa jednoducho ťuknutím na ikonu v rohu touchpadu. Dotykovú plochu touchpadu na ovládanie kurzora môžete používať aj vtedy, keď je aktivovaný NumberPad.
*Lokalizácia klávesnice môže byť len ilustračná.

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Odolné vyhotovenie a kvalitné zabezpečenie laptopu ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Laptop úspešne prešiel prísnou zostavou testov MIL-STD-810H, počas ktorých bol vystavený pádom, vibráciám, vlhkosti a extrémnym teplotám. Laptop ASUS ExpertBook B5 je vďaka tomu spoľahlivý aj v tých najdrsnejších podmienkach. Rýchle prihlásenie na jeden dotyk a zabezpečený prístup k vašim dátam zaručí snímač odtlačkov prstov integrovaný v touchpade. Dáta a heslá v notebooku ASUS ExpertBook B5 na hardvérovej úrovni zašifruje čip TPM. Webová kamera je chránená fyzickým krytom.
 

Notebook ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Základné parametre notebooku

ASUS ExpertBook B5/Flip B5

Procesor

Intel Core i7
4,7 GHz Max Turbo

Pevný disk

512 GB SSD

Operačná pamäť

8 GB DDR4

Grafická karta

Intel Iris Xe Graphics

Kapacita batérie

66 Wh

Hmotnosť

1,2 kg

Kód:  NAB005n0nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11