Obnoviť stránku

ASUS EOS Carry Bag 12" červená

4,7 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS EOS Carry Bag 12" červená

Elegantný brašňa na štýlové nosenie vášho notebooku, ktorú uvítajú ako doplnok cestovania najmä dámy, ale aj páni prenášajúci svoju mobilnú kanceláriu. Do vnútorného polstrovaného vrecka pojme väčšinu modelov s uhlopriečkou obrazovky do 12".

Drobné osobné potreby uložíte do oddeleného vrecka a nechýba dostatok priestoru na zdroj napájania, kabeláže, drobnej periférie a ďalšie. Taška je vyrobená z kvalitného polyesteru s povrchovou úpravou, takže bezproblémovo vydrží každodennú službu. Vnútorná výstelka tlmiaca nárazy zaistí perfektnú ochranu pre vaše zariadenie, či už je to notebook, tablet, mobilný telefón, či všetko dohromady.

Ponúka odolný, nastaviteľný a odpojiteľný popruh, ktorý umožňuje komfortné nosenie na ramene. Okrem toho sú na tele rukoväte, ktoré možno pri nepoužívaní prakticky zasunúť do tašky.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 12"
Materiál:
Polyester
Rozmery:
Vnútorné: 305 x 220 x 31mm
Vonkajšie: 325 x 240 x 45mm
Hmotnosť:
cca 0,22 kg
Farba:
Červená

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 4,5 cm
Šírka 32,5 cm
Výška 24 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 12 "

Farba

Farba Červená
Kód:  NA738b4v
Produktové číslo:  90XB01D0-BBA030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16