Obnoviť stránku

ASUS ENGTX260/G/HTDP, 896MB DDR3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ENGTX260/G/HTDP, 896MB DDR3

Veľmi výkonná grafická karta patriaci medzi najnovšie modely na trhu.Vďaka použitiu veľmi výkonného jadra založeného na chipu GeFroce 260 GTX a nových moderných DDR3 grafických pamätí, ktoré majú veľkosť 896 MB a sú prepojené s kartou cez 448bitovou zbernici, je vhodná aj pre najnáročnejšie činnosti.Pre pripojenie sa používa rozhranie PCI Express 2.0 a karta ponúka 2x DVI-D výstup a 1x TV-OUT.
Okrem maximálneho výkonu v hrách sa karta sústredí aj na špičkovú reprodukciu obrazu z Blu-Ray a HD DVD filmov.K tomu sú pripravené funkcie dynamického zvýšenie kontrastu a farebného rozpätie, ktoré optimalizujú obraz scénu po scéne a zaisťujem tak veľkolepú jasnosť obrazu.Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.1.
Jadro s unifikované architektúrou má spoločnej jednotky pre vertexové, geometrické i pixelové operácie.Pri použitie grafického rozhrania DirectX 10 je možné dynamicky meniť pomery týchto jednotiek a vďaka tomu sú všetky maximálne využité.Nedochádza tak k situácii ako u čipov sa staršie architektúrou, kde boli vertexové a pixelové jednotky oddelené, keď jedna časť výpočtových jednotiek bola maximálne vyťažená a druhá nie.
Súčasťou balenia je i piate pokračovanie legendárnej hry Alone In The Dark.
Parametre a špecifikácie:
Čip:
NVIDIA GeForce 260 GTX
Pamäť:
896 MB DDR3
448-bitová zbernica
Frekvencia:
Jadro:576 MHz
Pamäť:1,998 GHz (999 MHz DDR3)
Shader:1242 MHz
Rozhranie:
PCI Express 2.0
Výstupy:
2x DVI-I
S-Video
Max.rozlíšenie (DVI):
2560 x 1600 bodov
Podporované štandardy:
DirectX10
OpenGL 2.1
Shader Model 4
ASUS Splendid
ASUS Gamer OSD
ASUS Smart Doctor
HDCP
NVIDIA PureVideo HD technology
NVIDIA Quantum Technology
Kód:  EC281c
Produktové číslo:  90-C3CGF1-M0UAY00T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02