Obnoviť stránku

ASUS Echelon Navy

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Echelon Navy

Robustný a skvele padnúci headset na každodenné použitie – bez ohľadu na to, čo hráte alebo počúvate. Pripojte Echelon do počítača, notebooku, PlayStation 4, smartfónu alebo tabletu, a zažite zvuk s vynikajúcou kvalitou v najmenších detailoch a razantné basy. 100 mm vystužené mušle perfektne prekryjú celé uši, takže vás nič nebude rušiť, a rozložením hmotnosti vydržíte hrať dlhšie bez únavy. Séria Echelon sa nechala inšpirovať FPS hrami, a tak má vojenský maskovací náter korešpondujúci s herným prostredím týchto hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Krištáľovo čistý zvuk
  • Pohodlná konštrukcia
  • Zaťahovateľný mikrofón
  • Prenosné vrecko v balení
  • Úchvatný vzhľad

Zvuk vo vašej službe

50 mm neodymové meniče nasadené na ušiach vám uľahčia zvukovú lokalizáciu v rámci hry, takže získate povedomie o tom, kde sú nepriateľské akcie. Vierohodné podanie meničov má nezameniteľný vplyv na presnosť lokalizácie zdroja zvuku. Hlboké tóny s precíznym vystupňovaním povedia, ako ďaleko je explózia, zatiaľ čo široké frekvenčné pásmo prinesie krištáľovo čisté tóny s extrémne nízkym skreslením, aby ste o nič neprišli. Frekvenčná odozva bola optimalizovaná pre hry. Došlo k posilneniu zvuku krokov a lepšie priestorové vnímanie výstrelov.

S tímom v kontakte

Multiplayerová akcia sa nezaobíde bez komunikácie s členmi tímu. Dohodnite si spoločne stratégiu útoku, prepadu alebo bránenia. ASUS Echelon Navy používa mikrofón na výsuvnom flexibilnom ramienku pre jednoduchšie nastavenie uhla a úhľadné skladovanie. Nová technológia filtrovania šumu mikrofónu sa môže pochváliť citlivejším snímaním hlasu pre jasnejšiu hernú komunikáciu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  NM351f3
Produktové číslo:  90-YAHIA110-UA10-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09