Obnoviť stránku

ASUS Echelon Mouse Pad

4,4 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS Echelon Mouse Pad

Podložka pod myš spadajúca do série príslušenstva Echelon zaujme svojím vojenským digitálnym maskovacím vzorom, ktorý sa objavuje nielen v rade hier, ale tiež v reálnom vojenskom vybavení. Podložka je vyrobená z jemnej tkaniny s vysokou výdržou. Zaručuje presné, plynulé a rýchle zaznamenanie pohybu senzorom vašej myši. Umožňuje dokonalé snímanie pohybu bez ohľadu na to, či používate optickú či laserovú myš. Vďaka obšitým okrajom bolo eliminované štiepenie podložky.
Séria Echelon obsahuje kompletný sortiment herného hardvéru, ktorý vás dovedie k víťazstvu – slúchadlá, 7,1-kanálovú zvukovú kartu do USB, mechanickú klávesnicu, laserovú myš a túto podložku pod myš.

Kód:  NA744d
Produktové číslo:  90YH0031-BDUA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17