Obnoviť stránku

ASUS ECHELON-GTX950-O2G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ECHELON-GTX950-O2G

Herná grafika NVIDIA GTX 950 s výkonnou architektúrou Maxwell už vás nedočkavo vyzerá. Hoci na svoje rozmery sa môže karta zdať low-endovú grafikou, opak je pravdou. V kompaktnom tele grafika ASUS GTX 950 skrýva moderná technológia a ponúkne hneď niekoľko tromfov ako nižšiu cenu, nižšiu spotrebu a podporu všetkých najnovších technológií od NVIDIA. Vďaka špeciálnemu prevedenie s potlačou arktického maskovanie Asus Echelon zaujme každého hráča, ktorý si chce vyšperkovať svoju hernú stanicu do posledného detailu.

kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny vzhled s potlačou arktického maskovanie
  • Výkonné a tiché chladenie DirectCU II
  • Základný pretaktovanie priamo od výrobcu
  • Rýchla pamäť s kapacitou 2 GB
  • Podpora DirectX 12
  • Skvelé funkcie a technológie NVIDIA

Spoľahlivosť armádne úrovne

Grafiky ASUS sú vyrábané pomocou Auto-Extreme technológia, ktorá využíva ako prvý 100% automatizovaného výrobného procesu. Jednotlivé komponenty sú nezávisle certifikované pre armádne použitie, takže sa môžete maximálne spoľahnúť na ich odolnosť a spoľahlivosť. Navyše sú doplnené o pevné kondenzátory TUF s 2,5 × vyššou životnosťou ako štandardné kondenzátory.

malý dravec

Karta je vhodná vďaka svojim kompaktným rozmerom pre stavbu malého a výkonného počítača. Skvelá voľba pre hráčov, ktorí si svoj počítač ľahšie dopraví na LAN párty.Inovatívny dizajn systému chladenia využíva maximálne efektívne prúdenie vzduchu a dostatočne ochladí všetky komponenty grafické karty. Samotné 28nm jadro beží na frekvencii 1 140 MHz. Dokáže sa však pretaktovať až na krásnych 1 355 MHz. Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená štandardným konektorom DVI, HDMI a DisplayPortom.

Všetko pod kontrolou

Dodávaný softvér GPU Tweak II vám poskytne komplexný nástroj pre správu vašej grafiky. Úplne nové a intuitívne užívateľské rozhranie vám pomôže ľahko kartu pretaktovať, kontrolovať jej stav a mnoho ďalšieho. Novinkou je funkcia XSplit Gamecaster, ktorá sa stane pravou rukou všetkým streamerům. Stlačením klávesovej skratky vyvolá priamo v hre špeciálnu ponuku pre streamingu s radom inteligentných funkcií.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 220 mm
Výška 39 mm
Hĺbka 125 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 950
Počet stream procesorov 768×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 140 MHz
Frekvencia pamäte 6 610 MHz (6,61 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 150 W
Kód:  EC295d5
Produktové číslo:  90YV08V6-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08