Obnoviť stránku

ASUS Echelon

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Echelon

ASUS Echelon sú špičková herné slúchadlá, Ktoré sa zameriavajú na individuálne potreby, jedinečný akustický zážitok a herný dizajn tak, aby sa stala neoddeliteľnou súčasťou vybavenia každého hráča. Hold akčným hrám vzdáva digitálny maskovací vzor slúchadiel. O komfort, nevyhnutný pri dlhotrvajúcej misii či akciu, sa starajú polstrované náušníky potiahnuté kožou a laboratórne testovaný hlavový most s prítlakom.
O jedinečnú kvalitu zvuku sa starajú 50mm neodymiové magnety poskytujúce oveľa lepší pozičný zvuk, tak dôležitý pre správnu orientáciu v nepriateľskom prostredí. Vysoký frekvenčný rozsah garantuje čistotu zvuku a poriadne dunivé basy. Frekvenčná odozva bola vyladená tak, aby zvýraznila zvuky chôdze a streľby a hráč aby tak mal maximálny prehľad o dianí v konkrétnom prostredí.
Flexibilné rameno mikrofónu možno ľubovoľne prispôsobiť vašim požiadavkám. Inovatívna technológia potlačenie okolitého zvuku zaistí oveľa citlivejšie zachytenie hlasu, aby bola tímová komunikácia zrozumiteľnejšie. Samotná slúchadlá tiež významne tlmí okolitý hluk a vy sa tak môžete plne ponoriť do virtuálneho sveta bez rozptyľovania. 2,5 m opletený kábel slúchadiel má pozlátené konektory pre minimálne skreslenie. Na kábli je umiestnené aj praktickéovládanie hlasitosti.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  NM351f
Produktové číslo:  90-YAHIA110-UA00-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18