Obnoviť stránku

ASUS DSL-N55U vD

4,8 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS DSL-N55U vD

Modemový gigabitový ADSL router umožňujúci prevádzku v dvoch WiFi pásmach zároveň. S bohatou funkčnou výbavou ide o vynikajúce riešenie pre domácich používateľov, ktorí si chcú v celej domácnosti rozviesť internetové pripojenie cez stabilné WiFi či gigabitový kábel.

Kľúčové vlastnosti

  • Dve zariadenia v jednom
  • Vyhotovenie s dvoma portami WAN ponúka vyšší výkon a flexibilitu na káblové i bezdrôtové pripojenia
  • Prevádzka v dvoch pásmach súčasne
  • Rýchlejšie a spoľahlivejšie internetové pripojenie s portami Gigabit Ethernet s hardvérovým NAT
  • Dva multifunkčné USB porty na zdieľanie so súbormi, tlačiarňami a pripojením 3G/4G
  • Používateľské rozhranie ASUSWRT Dashboard pre jednoduchú správu

Dve pásma súčasne

Modemový ADSL router ASUS DSL-N55U vD funguje v 2,4 GHz aj 5 GHz bezdrôtovom pásme s celkovou šírkou až 600 Mb/s. Na internet sa pripojí cez rozhranie Ethernet alebo DSL WAN, takže funguje ako modemový router alebo samostatný router. Dvojice portov WAN prinesie flexibilitu, či už ide o základnú domácu sieť alebo komplexnú bezdrôtovú infraštruktúru.

Široké pokrytie a vynikajúca stabilita

Môžete sa tešiť na širšie pokrytie, dynamické zvýšenie rýchlosti dátových prenosov a vynikajúcu stabilitu. Stará sa o to funkcia ASUS AiRadar, ktorá inteligentne zvyšuje výkon bezdrôtového signálu pomocou technológie na prispôsobenie vyžarovacieho diagramu, účinného zosilnenia a jedinečnej funkcie na jemné doladenie ASUS RF fine-tuning.

Bleskurýchle gigabitové pripojenie

Zariadenie je vybavené výkonnou hardvérovou akceleráciou NAT a integrovanou technológiou Gigabit Ethernet, ktorá prinesie viac ako 4,5-krát vyššiu rýchlosť ako u bežných gigabitových routerov so softvérovým NAT. Tým sa výrazne znižuje riziko spomalenia vysokorýchlostného pripojenia na internet. Zariadenie podporuje sieťové zdieľanie s tlačiarňami či skenermi prostredníctvom dvoch portov USB 2.0. Navyše po pripojení externého úložného zariadenia dokáže pracovať aj ako sieťové úložisko NAS.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 600 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Typ

Typ ADSL
Kód:  NM022p2
Produktové číslo:  DSL-N55U vD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08