Obnoviť stránku

ASUS DSL-N16P

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-N16P

Viacúčelový modem

Bezdrôtový modemový ADSL/VDSL router ASUS DSL-N16P je štýlový, skutočne multifunkčný a navyše ponúka spoľahlivý výkon. Dokáže sa pripojiť k internetu cez rozhranie Ethernet alebo DSL WAN, takže funguje ako modemový router, alebo samostatný bezdrôtový router. Zariadenie ASUS je kompatibilné s ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 a službami využívajúcimi optické aj klasické káble.


Celková flexibilita

Router ASUS DSL-N16P ponúka dva spôsoby pripojenia k internetu. Na výber máte DSL a softvérové rozhranie Ethernet WAN. ASUS DSL-N16P môžete podľa potreby používať ako DSL modem s WiFi routerom, alebo ako samostatný WiFi router. Vďaka možnosti prepínať medzi jednotlivými pripojeniami ak jedno z nich zlyhá, alebo možnosti kombinovať niekoľko pripojení pre väčšiu šírku pásma je ideálnym riešením na spoľahlivé a vždy dostupné pripojenie k internetu.


Riadenie prístupu hostí do siete

V intuitívnom používateľskom rozhraní ASUSWRT nájdete všetky funkcie na nastavenie, monitorovanie a správu siete i pripojených aplikácií na jedinom mieste. Užitočné funkcie ako nastavenie počas 30 sekúnd, detekcia niekoľkých zariadení a flexibilné nastavenia umožňujú využívať sieť naozaj naplno. Rozhranie ASUSWRT najnovšie ponúka špeciálne DSL nástroje, ktoré zobrazujú odstup signál-šum v dB, čo umožňuje kontrolovať stabilitu DSL pripojenia.


Jednoduché nastavenie routera v priebehu 30 sekúnd


Riadenie prístupu hostí do siete

Internetové pripojenie teraz môžete zdieľať cez router ASUS s hosťami bezpečne bez toho, aby bolo nutné poskytovať vaše osobné heslo alebo sieťové prostriedky. Funkcia ASUS Guest Network umožňuje vytvoriť až tri nezávislé siete pre hostí so samostatnými heslami a prístupovými oprávneniami. Hostia pritom nebudú mať prístup k vašej primárnej sieti ani k ostatným pripojeným zariadeniam.


Monitorovanie sieťovej prevádzky

Router ASUS je vybavený intuitívnym grafickým rozhraním ASUSWRT, ktoré je doplnené o mnohé špeciálne zlepšenia súvisiace s pripojením ADSL, medzi ktoré patrí napríklad nástroj na meranie odstupu signál-šum (SNR) monitorujúci stabilitu ADSL pripojenia. Nástroj na monitorovanie sieťovej prevádzky zobrazuje dáta, ktoré boli odoslané a prijaté prostredníctvom siete WAN, káblovej siete i bezdrôtovej siete.


Podpora VPN servera

Router ASUS DSL-N16P ponúka jednoduché nastavenie VPN servera a VPN klientov na zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti, alebo k internetu. Pred router ASUS môžete ľahko nastaviť server VPN s podporou protokolu PPTP, bez potreby používať platené služby VPN, alebo samostatný VPN server.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Konektory

LAN 2 ×
WAN
USB 2.0

Rozhranie

Pokročilé funkcie VPN , Rodičovská kontrola
Ochrana Guest Zone
USB funkcie Print Server
Kód:  NM022m5
Produktové číslo:  90IG04U0-BO3100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19