Obnoviť stránku

ASUS DSL-N16

4,4 42 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS DSL-N16

Viacúčelový modem

Bezdrôtový modemový ADSL/VDSL router ASUS DSL-N16 je štýlový, skutočne multifunkčný a navyše ponúka spoľahlivý výkon. Dokáže sa pripojiť k internetu cez rozhranie Ethernet alebo DSL WAN, takže funguje ako modemový router alebo samostatný bezdrôtový router. Zariadenie je kompatibilné s ADSL2/2 +, ADSL, VDSL2 a službami využívajúcimi optické aj klasické káble.


Celková flexibilita

Router DSL-N16 ponúka dva spôsoby pripojenia k internetu. Na výber máte DSL a softvérové rozhranie Ethernet WAN. Asus DSL-N16 môžete podľa potreby používať ako DSL modem s WiFi routerom alebo ako samostatný WiFi router. Vďaka možnosti prepínať medzi jednotlivými pripojeniami, ak jedno z nich zlyhá alebo možnosti kombinovať niekoľko pripojení pre väčšiu šírku pásma je ideálnym riešením pre spoľahlivé a vždy dostupné pripojenie k internetu.


Riadenie prístupu hostí do siete

V intuitívnom užívateľskom rozhraní ASUSWRT nájdete všetky funkcie pre nastavenie, monitorovanie a správu siete aj pripojených aplikácií na jedinom mieste. Užitočné funkcie ako nastavenie počas 30 sekúnd, detekcia niekoľkých zariadení a flexibilné nastavenia umožňujú využívať sieť naozaj naplno. Rozhranie ASUSWRT novo ponúka špeciálne DSL nástroje, ktoré zobrazujú odstup signál-šum v dB, čo umožňuje kontrolovať stabilitu DSL pripojenia.


Jednoduché nastavenie routeru behom 30 sekúnd


Riadenie prístupu hostí do siete

Internetové pripojenie teraz môžete zdieľať s hosťami bezpečne, aby bolo nutné poskytovať Vaše osobné heslo alebo sieťové prostriedky. Funkcia ASUS Guest Network umožňuje vytvoriť až tri nezávislé siete pre hostí so samostatnými heslami a prístupovými oprávneniami. Hostia pritom nebudú mať prístup k vašej primárnej sieti ani k ostatným pripojeným zariadeniam.


Monitorovanie sieťovej prevádzky

Intuitívne grafické rozhranie ASUSWRT je doplnené o mnohé špeciálne vylepšenia súvisiace s pripojením ADSL, medzi ktoré patrí napríklad nástroj na meranie odstupu signál-šum (SNR) monitorujúci stabilitu ADSL pripojenia. Nástroj pre monitorovanie sieťovej prevádzky zobrazuje dáta, ktoré boli podľa odoslaných a prijatých prostredníctvom siete WAN, káblovej siete aj bezdrôtovej siete.


Podpora VPN servera

Router DSL-N16 ponúka jednoduché nastavenie VPN servera a VPN klientovi pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo k internetu. Server VPN s podporou protokolu PPTP možno ľahko nastaviť, bez toho aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný VPN server.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 2 400 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×

Typ

Typ ADSL
Kód:  NM022m1
Produktové číslo:  90IG02C0-BM3100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02