Obnoviť stránku

ASUS DSL-N14U B1

4,1 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS DSL-N14U B1

ADSL2+ modem a bezdrôtový router v jednom je vynikajúce riešenie pre užívateľov, ktorí si chcú v celej svojej domácnosti rozviesť internetové pripojenie. Inštalácia a prvotné nastavenie je otázkou pár sekúnd. Stačí vykonať iba pripojenie kábla do WAN konektora a zadať údaje od vášho poskytovateľa internetu.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné ADSL2+ s WiFi routerom
  • Možnosť záložného pripojenia k internetu
  • Zdieľanie USB tlačiarne alebo úložiska, možnosť pripojenia 3G/4G modemu
  • Mobilné aplikácie AiCloud pre prístup odkiaľkoľvek z internetu
  • Vytvorí niekoľko nezávislých WiFi sietí (SSID) s rôznymi prioritami
  • Download Master pre sťahovanie bez počítača
  • Multimediálny server pre zdieľanie po lokálnej sieti

Stále online

Špecialitou sú hneď dva spôsoby pripojenia k internetu. Okrem predpokladaného DSL pripojenia je možné pripojiť ďalší zdroj internetu do Ethernet WAN. Medzi pripojeniami môže okamžite prepínať, takže vykryje výpadky a budete stále online. Druhou možnosťou je spojenie oboch, aby ste dosiahli maximálnu rýchlosť.

Služby cloudu

Router poslúži aj ako server domácej zábavy. S integrovaným portom USB pripojíte externé úložisko či tlačiareň, a router vám zariadene nazdiela pre ostatné počítače v sieti. Akonáhle sú zariadenia pripojené, získate k nim oveľa ľahší prístup než kedykoľvek predtým. Stiahnite si do mobilného zariadenia aplikáciu (iOS, Android), a majte svoje dáta dáta na blízku kdekoľvek s pripojením k internetu.

 

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Rozhranie

USB funkcie Print Server

Typ

Typ ADSL
Kód:  NM022m0
Produktové číslo:  90IG00Z1-BM3020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12